Alege un sponsor

luni, 30 iunie 2008

Accident Volvo V40

BMW vs. VOLVO

WOMEN DRIVERS COMPILATION!!!

Almost an accident: Great driver avoided front collision

Car crash compilation - expensive cars

Ferrari Crash

Unbelievable Ferrari Accident (360 Spider)(Info Updated)!!!

Near death misses !!! - These guys should all be dead.

Compilation of nasty mishaps involving cars and humans

duminică, 29 iunie 2008

Accident Azuga: Două femei au murit în urma unui grav accident de circulaţie, la Azuga

Un autocar a provocat un grav accident la Azuga. O turistă din Israel şi vânzătoarea unei tarabe şi-au pierdut viaţa.
Şoferul unui autocar a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a lovit două maşini, care au ricoşat şi au lovit două persoane aflate în parcare.

Este vorba de o turistă din Israel şi de vânzătoarea unei tarabe. Turista a murit pe loc, iar vânzătoarea a făcut stop cardiac în elicopterul SMURD cu care era trasportată spre Bucureşti.
Sursa

Grav accident de circulaţie lângă Buzău


Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce taxiul în care se aflau a ieşit de pe şosea, s-a rostogolit de mai multe ori şi a aterizat într-un lan de porumb.

Taximetristul a fost şi el rănit. Se pare că mergea cu viteză mare. Accidentul s-a petrecut în apropiere de Buzău.

Poliţiştii au început o anchetă.
Sursa

Impact mortal în Bihor! Un tractor spulberat de un tren intercity

Se pare că tractoristul nu a observat semnalele vizuale de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar neatenţia i-a fost fatală.

Trenul sageată albastră circula pe ruta Timişoara - Cluj, iar cei 80 de călători aflaţi în tren au scăpat însă fără nicio zgârietură.

Accidentul s-a petrecut între localitaăţile bihorene Inand şi Cefa. Se pare că din cauza soarelui care apunea, semnalele luminoase de la trecerea peste calea ferată abia se vedeau. Utilajul agricol care tracta două remorci a fost lovit în plin de săgeata albastră care circula cu peste 100 de km la oră.

În urma impactului, tractorul a fost practic dezmembrat şi împrăştiat pe zeci de metri. Tractoristul în vârstă de 47de ani a fost găsit fără suflare de echipele de salvare la câteva zeci de metri distanţă de linia ferată.

Călătorii din intercity au aşteptat mai bine de două ore până la terminarea cercetărilor, iar apoi au fost preluaţi de un tren personal şi duşi până la Oradea
Sursa

sâmbătă, 28 iunie 2008

Bucăţi din MIG-ul prăbuşit la Cristeşti, descoperite după patru ani!


Câţiva localnicii dintr-o comună mureşeană, care s-au trezit în urmă cu patru ani cu un MIG în curte, au dezgropat marţi seară bucăţi întregi din avion.

Oamenii au plătit muncitori să sape şanţuri pentru canalizare, iar la un metru şi jumătate adâncime au dat cu târnăcopul de metal.

Până în zori, curtea s-a umplut de bucăţi din avionul MIG 21 Lancer. Unele atârnând serios la cântar. Proprietarii casei şi implicit ai terenului respectiv au anunţat imediat autorităţile. Poliţia a luat legătura cu reprezentanţii Bazei Aeriene 71, de la Câmpia Turzii, însă aceştia au venit abia miercuri.

A fost un moment comic: localnicii nu au avut încredere în primii doi militari, ajunşi la Cristeşti cu un Papuc. Nu le-au permis astfel să ia fragmentele din aparatul de zbor. I-a derutat faptul că purtau veşminte modeste, departe de ideea de armată pe care o aveau ei.

Abia după ce militarii au dat câteva telefoane către superiori, i-au convins pe oameni că nu sunt veniţi la furat, ci chiar au o treabă de făcut.

Pe 26 august 2004, avionul s-a înfipt în curtea celor doi localnici din Cristeşti, Mureş, care de atunci nu pot uita mirosul kerosenului îmbibat în straturile de legume. Două avioane de luptă MIG 21 Lancer s-au ciocnit în aer în timpul antrenamentelor. Piloţii s-au catapultat, iar aparatele au căzut în curţile sătenilor din Cristeşti şi Santioana. Două persoane, printre care o fetiţă de opt ani, au ajuns la spital cu răni uşoare, iar o maşină a fost făcută praf.

Cauza accidentului de acum patru ani nu este cunoscută nici astăzi. Cutia neagră a aparatului de zbor s-a pierdut, iar cei doi localnici sunt siguri că ea se află în grădina lor.
Sursa

În pijama, beat şi fără permis la volanul unei maşini. Care nu era a lui

Prea multă băutură l-a făcut să uite că nu are permis de conducere. Un bărbat din Argeş e în comă, la spital, după ce s-a urcat beat la volanul unei maşini care nici măcar nu era a lui.

Drumul nu i-a fost prea lung: într-o curbă pe DN 65B a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod din beton şi apoi s-a răsturnat cu maşina.

Bărbatul era atât de beat, încât urcase la volan în pijama.

Bărbatul e acum în comă de gradul trei, numai că medicii n-au reuşit să-şi dea seama cât din starea bărbatului era determinată de accident şi cât de alcoolul consumat.

Pe bărbat îl aşteaptă acum un dosar penal pentru conducere fără permis şi în stare de ebrietate.

Poliţiştii încearcă să afle şi cum a intrat în posesia maşinii la volanul căreia se afla.
Sursa

vineri, 27 iunie 2008

Grav accident în Bistriţa-Năsăud! O familie întreagă a ajuns la spital

Mama, tatăl, bunica şi 6 copii au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina lor de teren a derapat, s-a izbit violent de un stâlp şi s-a răsturnat. Asta, după ce şoferul a adormit la volan. Răniţii au fost salvaţi de localnici, care au auzit bubuiturile.

Localnicii din Zoreni spun că maşina de teren gonea şi, la un moment dat, au văzut cum se înfige într-un stâlp de beton. Jeep-ul s-a răsturnat instantaneu într-o curte.

În maşină, nouă oameni strigau după ajutor. Martorii au spart geamurile şi i-au scos pe toţi până să vină ambulanţele.

Patru salvări i-au dus pe răniţi la spitalul din Bistriţa. Medicii îi ţin pe toţi sub strictă supraveghere. Din păcate, sunt în stare gravă.
Sursa

Fiul de 15 ani al lui Guţă – dosar penal pentru conducere fără permis

Fiul "împăratului manelelor", Nicolae Guţă junior, a fost implicat vineri într-un grav accident de circulaţie. Deşi are doar 15 ani şi nu poate încă obţine permis de conducere, Guţă junior gonea pe motocicletă, împreună cu un prieten.

La ieşirea din Petroşani, pe strada Livezeni, motocicleta a fost acroşată de un taxi care nu a acordat prioritate.

Şoferul Daciei Logan nu s-a asigurat când a vrut să vireze la stânga, iar motocicleta condusă de Nicolae Guţă jr. a intrat în plin în autoturism. Tânărul Guţă şi pasagerul său, un tânăr de 13 ani, au fost aruncaţi de pe şosea în urma impactului. Cum niciunul nu purta cască, au fost zdruncinaţi destul de serios, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au trimis de urgenţă la spital.
Sursa

joi, 26 iunie 2008

Accident Sinaia: o şoferiţă s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ


Femeia recunoaşte că a intrat într-o curbă cu viteză prea mare şi încărcătura a făcut balans.

A scăpat cu viaţă, dar era cât pe ce să-i strivească pe câţiva muncitori care lucrau la zidul unei case, la doar câţiva metri distanţă. Când au văzut maşina scăpată de sub control, oamenii au luat-o la fugă înspăimântaţi.

Şoferiţa a rămas fără permis de conducere şi a fost amendată.
Sursa

Accident Constanta: Constanţa: o maşină a luat foc, după ce a lovit un cap de pod

Martorii spun că la volan se afla o tânără şi că, pe lângă ea, s-ar fi înghesuit alte cinci persoane. Pompierii sosiţi de urgenţă n-au găsit însă nici urmă de ei.

În maşină nu au fost găsite acte de indentitate ale vreunei persoane sau documente despre autoturism. Poliţiştii spun însă că tinerii au la dispoziţie 24 de ore să se prezinte de bunăvoie la orice secţie din Constanţa. După acest termen, vor fi daţi în urmărire generală.

Martorii accidentului spun că autoturismul venea dinspre Bucureşti. În jurul orei 6.00, maşina, care ar fi circulat cu viteză extrem de mare, a lovit un cap de pod. S-a răsturnat, a ajuns într-un şanţ şi apoi a luat foc.

Pompierii sosiţi la faţa locului au izolat zona şi au desprins bornele acumulatorului, pentru a evita o explozie.

Poliţiştii încearcă să dea de proprietarul maşinii, dar nu exclud varianta ca autoturismul să fi fost furat.
Sursa

Viteză fatală pentru trei tineri din Iaşi


Tinerii s-au izbit cu maşina de un stâlp al reţelei electrice. În urma impactului, din autoturism nu a mai rămas nimic, iar stâlpul s-a rupt.

Martorii spun că acul kilometrajului s-a blocat la 120 de kilometri pe oră.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, veneau pe drumul dinspre aeroport spre oraş. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a lovit de bordură şi a ricoşat în stâlp.

Martorii spun că, înainte de impact, maşina zbura pur şi simplu pe şosea. Lovitura a fost atât de puternică încât automobilul s-a încolăcit în jurul unui stâlp, pe care l-a făcut praf.

Şoferul şi o pasageră au murit pe loc, iar al treilea tânăr a fost transportat la spital de urgenţă. Medicii s-au luptat să-l ţină în viaţă, însă tânărul a murit în această dimineaţă.

Ca o cumplită ironie a sorţii, totul s-a petrecut la câţiva paşi de un cimitir. Poliţiştii anchetează accidentul.
Sursa

Accident cu 2 Lamborghini pe calea Dorobanţi din Capitală!


Un Lamborghini a intrat cu nepăsare pe contrasens şi a izbit violent o maşină care circula regulamentar, rănind astfel două fete.

Martorii spun că bolidul avea viteză foarte mare şi că făcea concurs cu un alt Lamborghini. Şoferul vinovat are 23 de ani.

În automobilul lovit se aflau două femei care au ajuns la spital şi sunt sub supraveghere.

Acest accident controversat readuce în atenţie cursele ilegale de maşini care se desfăşoară aproape în fiecare noapte pe calea Dorobanţi, spun oamenii din zonă. Oficial însă nu a fost o întrecere între cei doi bolizi Lamborghini. Şoferul uneia dintre maşinile de lux spune că el se afla în zonă întâmplător şi s-a oprit pentru că a văzut ce s-a întâmplat şi a vrut să dea o mână de ajutor.

Pe de altă parte însă martorii susţin că bărbatul minte. Se pare că cei doi şoferi care nu se cunoşteau s-au întâlnit la semafor şi s-au înteles din priviri să vadă care este mai tare.
Sursa

Impact ucigător pe Calea Ferentari din Bucureşti

Un bărbat care gonea nebuneşte s-a izbit de un stâlp, după ce a scăpat maşina de sub control. Din autoturism s-a ales praful, iar pompierii au reuşit cu greu să-l scoată pe şofer dintre table.

Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l salveze, dar toate eforturile lor au fost zadarnice. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, pentru necropsie şi stabilirea alcoolemiei.
Sursa

miercuri, 25 iunie 2008

Un Hummer al armatei s-a răsturnat pe DN 73, într-o comună din Argeş

Maşina gigant a rupt într-o secundă un stâlp de electricitate. Vehiculul venea la Bucureşti şi transporta echipament militar, în valoare de 150.000 de euro.

Din cauza vitezei, Hummer-ul a lovit o Dacie parcată pe sens opus, după care a lovit o salcie şi un stâlp de beton, care susţinea reţeaua electrică a comunei Mihăeşti. Stâlpul s-a prăbuşit peste o casă în construcţie. Abia după ce a provocat toate aceste stricăciuni, maşina s-a răsturnat.

Hummer-ul a fost cât pe ce să strivească şi un copil care se afla în preajmă.

Şoferul a reuşit să iasă singur din maşină, însă avea numeroase răni, spun martorii. El a fost dus de urgenţă la spitalul din Câmpulung.

Hummer-ul a fost păzit chiar de şeful poliţiei din Mihăeşti, până când un camion al unităţii militare din Câmpulung a sosit la locul accidentului şi a pus pe roţi maşina răsturnată.
Sursa

O pasarelă s-a prăbuşit pe DN1!

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Tâncăbeşti. Se pare că pasarela a fost doborâtă de un TIR, probabil prea înalt ca să treacă pe sub aceasta.

Cel puţin o maşină a fost prinsă sub pasarela prăbuşită.

Circulaţia pe DN1 se desfăşoară pe o singură bandă pe sens. Şoferii sunt îndemnaţi să folosească ruta ocolitoare dinspre Ploieşti, prin localitatea Buftea.

Mai multe ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare sunt la faţa locului, unde urmează să sosească şi un elicopter.
Sursa

Autostrada cea mai scumpă. Încep lucrările la tronsonul Comarnic - Braşov

Autostrada mult promisă de către autorităţi ajunge în sfârşit de la Bucureşti, la Braşov. Din păcate, doar pe hârtie. Să nu ne pierdem însă speranţa, mai ales că Ministerul Transporturilor a anunţat că va începe lucrările la tronsonul Comarnic - Braşov.

O autostradă care va face istorie. Tronsonul de drum rapid Comarnic - Braşov ar trebui să rezolve cea mai acută problemă de trafic din România şi să transforme într-o amintire urâtă ambuteiajele de pe DN1.

Cei 58 de kilometri de drum, adică trecerea din Muntenia în Transilvania, îi vor pune însă la grea încercare pe constructor. Acesta este obligat să găsească trasee cu puţine curbe, într-un defileu dificil. De aceea, Valea Prahovei urmează să fie brăzdată de cel puţin 50 de pasarele, tuneluri sau viaducte. Este cel mai complex proiect de infrastructură din România până în momentul de faţă.

Deşi teoretic licitaţia pentru Comarnic-Braşov urma să fie gata din decembrie, practic doar săptămâna aceasta vom afla cine sunt finaliştii proiectului. Neoficial, se vorbeşte despre patru companii străine: Strabag, Colas, Vinci şi Bilfinger care vor să construiască autostrada şi care se obligă să o întreţină timp de 30 de ani.

Costurile estimate sunt ameţitoare: între 1 şi 3 miliarde de euro. Adică până la 35 de milioane de euro pentru un kilometru de drum construit.
Sursa

5 maşini distruse, 4 răniţi şi un blocaj pe DN1, în zona Băneasa-Otopeni

Sunt urmările unui accident provocat de o şoferiţă care nu a mai putut stăpâni volanul, a trecut peste refugiul dintre cele două sensuri şi a lovit alte patru autoturisme.

Mai mulţi oameni care aveau avioane de prins şi-au luat lucrurile din portbagaj şi au început să fugă spre aeroport.

Poliţişti au deschis o anchetă. Treaba lor ar fi fost mult mai uşoară, dacă o cameră de supraveghere instalată pe DN 1, chiar în locul în care s-a produs accidentul, ar fi funcţionat.
Sursa

vineri, 13 iunie 2008

Un băiat de 18 ani a murit la volanul noii sale maşini


Bucurie scurtă pentru un băiat de 18 ani, care primise o maşină nouă, în urmă cu puţin timp, când şi-a luat permisul de conducere.

El a gonit nebuneşte în drum spre Lugoj şi lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Maşina lui s-a zdrobit de un camion.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul European dintre Lugoj şi Caransebeş. Băiatul dormise la Jena, la bunici şi se grăbea să ajungă în Lugoj, la şcoală. La zece kilometri de oraş s-a întâmplat nenorocirea.

Acul de la vitezometrul autoturismului s-a blocat la 110 kilometri la oră.

Băiatul era elev în clasa a 11-a la Liceul Iulia Haşdeu din Lugoj. Trupul său a fost transportat la morgă, pentru necropsie.
Sursa

joi, 12 iunie 2008

Cumplit accident de circulaţie în Mureş!

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a izbit frontal de un microbuz, pe drumul ce leagă oraşele Târgu Mureş şi Sovata.

Şoferul maşinii mici a murit pe loc. Un bebeluş, un copil de zece ani şi o femeie de 40 au fost răniţi. Victimele sunt rude.

Şoferul Daciei a intrat într-o depăşire neregulamentară. Conducătorul microbuzului nu a putut evita coliziunea.

la faţa locului au sosit mai multe ambulanţe, un echipaj de la descarcerare şi un elicopter SMURD. Răniţii au fost transportaţi la spitalul din Târgu Mureş.

Din cauza accidentului, traficul pe şoseaua Târgu Mureş-Sovata a fost blocat mai bine de o oră. Medicii care se ocupă de acest caz spun că cei doi copii sunt în afara oricărui pericol.
Sursa

Cascadorie pe Autostrada Soarelui. O tânără a fost rănită!

Trei tineri au scăpat cu viaţă, după ce maşina în care se aflau a zburat pur şi simplu de pe Autostrada Soarelui, pe câmpul din apropiere.

Cei trei se îndreptau spre Constanţa, iar la kilometrul 23, a explodat un pneu al maşinii. Şoferul a pierdut controlul, iar autoturismul s-a oprit undeva pe câmp.

O tânără de 21 de ani a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la spitalul Floreasca din Capitală. Ceilalţi doi băieţi care o însoţeau au scăpat teferi.

Autostrada Soarelui nu a fost blocată în urma accidentului.
Sursa

S-a dat cu maşina peste cap din cauza unui cauciuc explodat!


Un şofer din Târgu Mureş s-a rostogolit cu maşina pe DN1, după ce i-a explodat un cauciuc.

Autoturismul a rămas cu roţile în sus, până când a fost adusă o macara.

Medicii de pe ambulanţă au rămas uimiţi când au văzut că bărbatul aflat la volan a scăpat teafăr.

Şoferul norocos are 50 de ani.
Sursa

Nenorocire pe un drum din judeţul Satu Mare: trei tineri au murit


Şoferul maşinii în care se aflau, un tânăr de 26 de ani, era băut şi a lovit cu viteză un camion care circula regulamentar.

Alături de şofer se afla o fată în vârstă de 18 ani, iar în spate pe banchetă un băiat de 14 ani care făcuse autostopul. Poliţiştii nu au găsit nicio urmă de frânare, iar acul de pe bord era blocat la 180 de kilometri pe oră.
Sursa

Un şofer şi un motociclist şi-au împărţit lovituri fără milă

Incidentul care s-a petrecut în Crângaşi. Cei doi bărbaţi nu s-au înţeles care să treacă primul.

Motociclistul s-a enervat la culme când a văzut că era cât pe ce să fie strivit între două dube. Şi-a abandonat motorul şi a sărit la şoferul care nu i-a dat se pare prioritate în intersecţie. Până să vină poliţiştii, nimeni nu a reuşit să îi despartă.
Sursa

luni, 9 iunie 2008

Au murit pe trotuar după ce o basculantă s-a răsturnat peste ei!


S-a abătut un blestem de moarte peste două familii din Dâmboviţa. Joi, doi oameni liniştiţi, care stăteau de vorbă în faţa unui magazin, au fost omorâţi de un şofer inconştient.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Pietroşiţa. Basculanta condusă de şoferul de 20 de ani s-a răsturnat într-o curbă. Acesta circula cu viteză mare, spun martorii. În curba periculoasă, remorca imensă a intrat în balans şi s-a răsturnat. Tot nisipul s-a vărsat pe trotuar. I-a luat prin suprindere pe cei doi bărbaţi care stăteau la poveşti. În câteva secunde, 20 de tone de nisip s-au prăvălit peste bărbaţi.

Cumplit este că unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, urma să se căsătorească în două săptămâni.

Celălalt bărbat, care urma să împlinească 53 de ani săptămâna viitoare, a murit în locul fetei lui de 18 ani. Tânăra avea de gând să meargă la magazin să-şi cumpere pantofi, dar tatăl s-a oferit să meargă în locul ei.


Tânărul şofer va fi acuzat de omor din culpă.
Sursa

Accident teribil, în această dimineaţă, pe Valea Oltului


O femeie a murit şi alte şase persoane au fost grav rănite, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în plin într-un TIR.

Un singur pasager, care stătea întins în spatele microbuzului, a scăpat ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi. Şoferul microbuzului se zbate între viaţă şi moarte, iar restul pasagerilor au fracturi şi sunt loviţi la cap.

Din primele cercetări, rezultă că şoferul microbuzului este de vină, pentru că nu a redus viteza într-o curbă. El riscă să fie tras la răspundere pentru ucidere din culpă.

În urma accidentului, circulaţia pe Valea Oltului a fost blocată pe ambele benzi timp de două ore, iar coloana de maşini s-a întins pe mai bine de 10 kilometri.
Sursa

Membrii trupei Zdob şi Zdub au fost la un pas de moarte!

În noaptea de vineri spre sîmbătă aceştia au fost răniţi grav într-un accident produs la câţiva kilometri de Chişinău.

Microbuzul în care se afla toată trupa a fost lovit frontal de o altă maşină, care a ieşit în mare viteză pe contrasens. Sunetistul trupei a avut de suferit cel mai mult în urma accidentului. Are clavicula ruptă şi este cusut în trei locuri. Vocalistul formaţiei, Roman Iagupov, s-a ales doar cu o sperietură.

Teribilul accident s-a petrecut după miezul nopţii. Cei de la Zdob şi Zdub se îndreptau spre Kiev, unde aveau programat un concert. La doar 30 de km de Chişinău, în faţa microbuzului lor a răsărit un automobil care venea de pe contrasens. A fost imposibil pentru şoferul artiştilor să îl evite. În urma impactului maşina trupei s-a rostogolit de două ori.

De planurile trupei s-a cam ales praful. Zdob şi Zdup erau aşteptaţi de fani din câteva oraşe europene dar... au ratat următoarele 10 concerte.

Trupa extrem de îndrăgită de publicul din România s-a înfiinţat în 1994. Moldovenii au în repertoriu multe piese inspirate din folclorul nostru.
Sursa

Bătaie în trafic, cu bâtele, surprinsă de un utilizator protv.ro

Scenă halucinantă pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Enervaţi din cauza unei banale neînţelegeri în trafic, echipajul unei firme particulare de pază i-a bătut pe pasagerii unei alte maşini.

În cele din urmă la faţa locului a sosit Poliţia Comunitară care a liniştit combatanţii şi o ambulanţă. Se pare că cele două parţi nu au depus nicio plângere.

O scenă similară a fost surprinsă la Craiova unde alţi doi şoferi s-au încăierat din cauza unui loc de parcare. Din păcate aceste cazuri sunt tot mai dese, pentru ca traficul infernal si violenta unor soferi transforma tot mai des strazile noastre in adevarate terenuri de lupta.
Sursa

Buzău: accidentat mortal pe trotuar, în timp ce-şi ducea copilul la şcoală!

Bărbatul avea 39 de ani şi îşi ducea băieţelul de 12 ani la şcoală. La un moment dat, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a ajuns pe trotuar şi l-a lovit în plin pe tatăl copilului.

Omul a zburat câţiva metri şi a căzut în portbagajul unui autoturism aflat într-un service. Băieţelul său a asistat la întreaga scenă.

Cel care a produs accidentul spune că a încercat să evite o maşină, dar a nimerit pe trotuar.

Impactul a fost atât de puternic, încât victima nu a avut nicio şansă. S-a stins în drum spre spital.

Şoferul riscă între 2 şi 7 ani de închisoare, pentru ucidere din culpă.
Sursa

vineri, 6 iunie 2008

Accidente cu camioane

MIG lovit de un OZN! S-a întâmplat în România


Pare science fiction, dar nu este exclus să fie adevărat. Un avion militar MIG 21 a fost lovit de un Obiect Zburător Neidentificat.

Deşi au trecut nouă luni de la acest incident, anchetatorii nu au reuşit să explice din ce cauze a fost avariată aeronava care executa un zbor la mare altitudine. Un obiect a spart cupola aparatului.

Aeronava MIG 21 executa manverele de zbor de rutină, când un obiect neidentificat a lovit carlinga. Pilotul nu a avut timp să vadă ce anume a intrat în el. Impactul s-a produs în 67 de milisecunde. Camera video a înregistrat scena în care două obiecte au trecut razant prin faţa avionului supersonic. Sunt ca două pete negre, care apar şi dispar în mai puţin de o secundă. Toate aceste lucruri s-au petrecut la 6000 de metri altitudine.

Anchetatorii au exclus toate variantele posibile. Nu a fost pasăre, pentru că la această altitudine nu ar fi avut cum să ajungă. Nu a fost o rachetă, pentru că în zonă nu s-au executat trageri. Nu a fost un meteorit, pentru că avariile ar fi arătat altfel.

Experţii spun că există antecedente. Este vorba despre accidentul aviatic de la Beliu, din judeţul Arad. În decembrie 2006, un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit în curtea unui depozit. Potrivit martorilor, pilotul a evitat casele.

În mai 1999, tot în judeţul Arad, un avion MIG 23 s-a prăbuşit tot din motive necunoscute. În ambele cazuri, anchetele s-au împotmolit. După ce au eliminat toate cauzele tehnice, meteo sau eventualele greşeli umane, militarii cred că piloţii s-au întâlnit cu OZN-uri.

Militarii români spun că nu este primul eveniment de acest gen şi că au fost şi altele, mult mai grave.

Sursa

marți, 3 iunie 2008

Mehedinţi: autobasculantă, spulberată de un tren personal

Un tren personal în care se aflau câteva zeci de oameni s-a înfipt într-un camion al cărui şofer s-a încăpăţânat să traverseze şinele, deşi nu avea nici o şansă să reuşească la timp.

Accidentul s-a petrecut la 15 kilometri de Drobeta Turnu Severin, în localitatea Şimian. În urma impactului, şapte călători au fost răniţi, fie după ce s-au lovit de mobilierul din tren, fie după ce au fost tăiaţi de geamurile sparte.

Niciunul dintre răniţi nu este în stare gravă, însă au fost transportaţi cu toţii la spital, pentru investigaţii amănunţite. Şoferul autobasculantei va fi anchetat acum de poliţişti. Se pare că, dintr-un motiv încă necunoscut, semnalele acustice de la trecerea la nivel nu funcţionau.

Cu toate acestea, este cel mai probabil ca vina să îi aparţină în exclusivitate conducătorului auto care nu s-a sigurat cum trebuie.
Sursa

Patru oameni au pierit în urma unui accident sinistru, în Prahova


A fost ultimul drum pentru o familie întreagă - tata, mama şi fiul lor, extrem de tânăr - dar şi pentru şoferul care a intrat pe contrasens şi le-a spulberat maşina.

Cele două autoturisme au fost distruse complet. Oamenii n-au avut nici o şansă.

Din cauze neelucidate încă, una dintre maşini a intrat pe contrasens. Poliţiştii nu exclud ca şoferul care a ieşit de pe sensul lui de mers să fi fost beat. În maşina acestuia au fost găsite mai multe sticle cu băutură. Oamenii legii au început acheta pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi iau în calcul şi varianta ca şoferul să fi adormit la volan.

Sursa

Textad

Emag