Alege un sponsor

marți, 23 februarie 2010

Accident filmat direct

Accident Colentina: Accident mortal pe soseaua Colentina

Un utilizator www.stirileprotv.ro a surprins imagini cumplite, imediat dupa un accident rutier produs pe soseaua Colentina din Capitala. O masina care a daramat un stalp a fost aproape instantaneu cuprinsa de flacari.

duminică, 21 februarie 2010

Accident Bulevardului Camil Ressu:A trecut pe rosu si a intrat intr-o masina!

Baut si imprudent, un sofer a fost cat pe ce sa provoace o tragedie azi-noapte in Capitala. A ignorat culoarea rosie a semaforului si a lovit violent o alta masina in intersectia Bulevardului Camil Ressu cu strada Ramnicu Valcea.

sâmbătă, 20 februarie 2010

Accident Cluj Turda :9 raniti, dupa ce sase masini s-au ciocnit la iesirea din Turda spre Cluj

Circulatia a fost ingreunata mai bine de o ora, cat timp ranitii au primit primul ajutor. Politistii au incercat sa afle cum s-a produs carambolul.

Din primele cercetari se pare ca unul dintre soferi a facut o manevra imprudenta. Venea spre Cluj, pe prima banda si a trecut brusc pe cea de-a doua. A acrosat masina care mergea in acelasi sens si a aruncat-o pe contrasens, spun politistii.

Din fericire, cei noua pasageri implicati in accident au scapat cu rani usoare, insa au tras o sperietura sora cu moartea.

Totusi, doua dintre persoane au suferit leziuni mai serioase. Este vorba despre doi tineri care au ramas internati la Spitalul Municipal Turda, cu traumatism cranio-cerebral si politraumatisme. Cei doi au fost stabilizati si medicii spun ca sunt in afara oricarui pericol.

via

luni, 15 februarie 2010

Doua trenuri s-au ciocnit in Belgia! 18 morti confirmati

Zi neagra in istoria Belgiei si a Europei intregi. Un accident feroviar de o violenta iesita din comun a provocat un masacru luni, intr-o gara de langa Bruxelles.

Accident Constanta:Trei oameni au murit nevinovati

Un sofer a intrat cu masina de teren intr-o depasire imposibila si a lovit ca fulgerul un autoturism. Trei oameni nevinovati s-au stins pe loc.

vineri, 12 februarie 2010

Accident tir Constanta: Patru morti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR, in Constanta

Patru morti si patru supravietuitori, doi dintre acestia in stare critica, au numarat echipajele de salvare pornite spre drumul care leaga Constanta de Bucuresti. Acolo, un microbuz plin cu pasageri a fost pur si simplu spulberat de un TIR.

joi, 11 februarie 2010

Accident Bacau: Tirul a spulberat o dacie

Un TIR intrat ca o ghiulea pe contrasens a semanat moarte, pe o sosea din Bacau. Trei oameni nevinovati - mama, tatal si fiica lor - s-au stins in secunda in care masina lor a fost facuta pulbere.

miercuri, 10 februarie 2010

Accident Andrei Gheorghe a ramas fara permis, dupa ce a lovit o masina in trafic

Sefului Departamentului de comunicare din Ministerul Finantelor i s-a restras permisul de conducere, pentru ca a refuzat proba biologica in urma accidentului, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

In schimbul permisului, Andrei Gheorghe a primit o dovada inlocuitoare. Conform legii, aceasta poate fi cu sau fara drept de conducere si se elibereaza pentru 15 zile. In cazul lui Andrei Gheorghe, actul este fara drept de conducere, pentru ca se cerceteaza o infractiune din Codul Rutier, a mai precizat Ciocan.

Andrei Gheorghe poate depune plangere la Parchet pentru recuperarea permisului in mai putin de doua saptamani.

Marti seara, pe soseaua Kiseleff din Bucuresti, consilierul Ministrului de Finante a tamponat o masina care statea la semafor in fata lui.


marți, 9 februarie 2010

Accident Braila:Imprudenta unui sofer si poleiul au bagat sase persoane in spital

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce trei masini s-au ciocnit pe Drumul National 22B, care leaga orasele Braila si Galati.

Accidentul s-a produs la cinci kilometri de Braila. Soferul unui microbuz a intrat cu viteza prea mare pe o portiune acoperita cu gheata si a pierdut controlul masinii, care a derapat trecand pe contrasens, unde a lovit un autovehicul care circula regulamentar. Microbuzul a fost lovit apoi, la randul lui, din spate, de o alta autoutilitara care n-a mai putut frana in timp util pe soseaua alunecoasa.

In urma impactului, soferul autoturismului lovit de microbuz a ramas prins intre fiare, pana la sosirea echipajelor de descarcerare. In afara de el, alte cinci persoane au fost ranite, insa toate victimele sunt acum in afara oricarui pericol.

De vina este, pe de o parte, gheata de pe sosea, iar pe de alta, imprudenta unui sofer care circula cu viteza prea mare.

In urma accidentului, circulatia pe Drumul National 22B a fost blocata mai bine de o ora.


duminică, 7 februarie 2010

3 morti dupa ce doua avioane s-au ciocnit in zbor, in Colorado

Accident A1: Sapte raniti dupa un carambol cu 20 de masini pe A1!

Cel putin sapte persoane au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui carambol petrecut, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti in care au fost implicate aproximativ 20 de masini.

Accidentul s-a produs la scurt timp dupa ce in zona avusese loc un alt carambol, cu opt masini.

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 90, pe sensul de mers de la Pitesti spre Capitala, este blocat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere A1, la fata locului se deplaseaza autosanitarele Serviciului de Ambulanta Arges, pentru a acorda ingrijiri medicale persoanelor ranite.

Cu putin timp inaintea acestui eveniment, opt autoturisme se tamponasera pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, intre kilometrii 89 si 90, din cauza zapezii de pe carosabil si a neadaptarii vitezei la conditiile de trafic de catre conducatorii auto implicati in incident.

via

sâmbătă, 6 februarie 2010

Accident filmat Brazilia

Modele compacte la preţ promoţional

Modele compacte la preţ promoţional
1. Chevrolet Lacetti – 9.684 de euro (faţă de 12.865 de euro, preţ de listă)
2. Citroen C4 – 9.890 de euro (faţă de 13.900 de euro, preţ de listă)
3. Fiat Bravo – 11.350 de euro (faţă de 13.349 de euro, preţ de listă)
4. Ford Focus – 11.998 de euro (faţă de 15.065 de euro, preţ de listă)
5. Opel Astra – 12.750 de euro (faţă de 14.250 de euro, preţ de listă)
6. Peugeot 308 – 12.864 de euro (faţă de 15.349 de euro, preţ de listă)
7. Volkswagen Golf – 12.990 de euro (faţă de 14.850 de euro, preţ de listă)
8. Mitsubishi Lancer Sportback – 12.990 de euro (faţă de 15.489 de euro, preţ de listă)
9. Mazda3 – 13.990 de euro (faţă de 15.690 de euro, preţ de listă)
10. Honda Civic – 17.588 de euro (faţă de 18.897 de euro, preţ de listă)

via

luni, 1 februarie 2010

Parcul auto din Romania, cu 5% mai mare in 2009

Parcul auto din Romania a crescut anul trecut cu circa 5% fata de 2008, depasind 5,32 milioane de vehicule, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Din totalul de masini inregistrate in 2009 circa 80% au fost autoturisme, 4,23 milioane de masini, in crestere cu 5,4% fata de 2008.

In 2009, mopedele si motociclete au inregistrat cel mai mare avans de 11,4%, la circa 80.000 de unitati.

In Capitala, numarul de vehicule a scazut cu 0,5%, insa in judetele Constanta, Teleorman, Calarasi, Olt, Giurgiu si Arges parcul auto a crescut cu 5,4%.



via

Textad

Emag