Alege un sponsor

duminică, 21 noiembrie 2010

Accident Patru fani ai Stelei: au scapat ca prin miracol

Cei patru tineri se intorceau de la meciul pe care Steaua l-a sustinut ieri la Targu Mures. Intr-o curbă periculoasă de pe Valea Bogatii, intr-o zona in care parapetul lipseste de pe marginea soselei, soferul a pierdut controlul volanului, si masina a plonjat in rapa.
Toti cei patru raniti au fost transportati la spital.

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Accident Sindrilita Ilfov: doi oameni au murit, alti cinci in stare grava

mpactul a secerat vietile a doi dintre cei 6 ocupanti ai masinii cu numere de Bulgaria. Supravietuitorii au fost transportati in stare grava, la spital, acolo unde a ajuns si soferul camionului, pe care un echipaj de descarcerare l-a scos din cabina. Are ambele picioare fracturate, iar medicii inca nu stiu daca il vor putea tine in viata.
Un alt accident s-a petrecut in judetul Timis, dar de data aceasta, fara urmari grave. Patru tineri s-au infipt cu masina intr-un copac, din cauza ca cel de la volan a intrat intr-un derapaj necontrolat pe soseaua uda.
Politistii l-au testat pe soferul si aparatul a arata 0,55 alcoolemie. In plus, tanarul nici macar n-avea permis de conducere.
Medicii sunt de parere ca tinerii au avut mare noroc. Au scapat toti 4 fara rani care sa le puna viata in pericol.

vineri, 19 noiembrie 2010

Sofer beat Suceava si Botosani

Pe soseaua dintre Suceava si Botosani era cat pe ce sa se intample o tragedie. Si asta din cauza unui sofer, care s-a urcat la volan baut. Cel putin asta ne scrie utilizatorul nostru care ne-a trimis aceste imagini tulburatoare surprinse in trafic.

miercuri, 17 noiembrie 2010

Accident A1: ofiter de politie din Campina

Barbatul nu a acordat prioritate cand a iesit din parcarea unui centru comercial si masina lui a fost lovita in plin de un microbuz cu calatori. Greseala politistului a bagat in spital 5 oameni.

vineri, 12 noiembrie 2010

Accident pieton filmat

Accident Sibiu: Trei morti si un ranit intr-un teribil accident de circulatie in Sibiu

Se pare ca soferul a condus cu viteza prea mare pe o sosea umeda si a derapat.
In urma impactului, atat el cat si sotia sa, care statea in dreapta, si-au pierdut viata. O femeie aflata pe bancheta din spate a murit la spital, iar un al patrulea pasager, un barbat, se zbate intre viata si moarte.

Accident moto Bucuresti: motociclist a fost omorat, pe loc, de o soferita, in Bucuresti

Dupa neatentia de o clipa a unei soferite, o scena cutremuratoare s-a petrecut vineri dimineata pe-un bulevard al Capitalei. Trupul unui motociclist de 31 de ani zacea pe asfalt, fara viata, la cativa metri de motorul sau, facut bucati.

miercuri, 3 noiembrie 2010

Calculator taxa auto poluare 2011

Calculator taxa auto 2011 : click aici!

Accident Dambovita: 14 raniti intr-un accident in care a fost implicat un microbuz scolar

Pe o ceata de o taiai cu cutitul, un microbuz scolar din localitatea Salcioara, Dambovita, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie in aceasta dimineata.16 elevi puteau sa moara dupa ce o masina a intrat in plin in microbuzul in care se aflau. Soferul acesteia depasea o coloana si sustine ca nu avea cum sa evite impactul de vreme ce dubita nu avea farurile aprinse.

marți, 2 noiembrie 2010

Accident Deva: DN7 Doi morti, dupa ce o masina a intrat intr-o duba

Un autoturism care mergea catre Deva a intrat frontal intr-o dubita si doi oameni au murit pe loc. Soferita si o alta femeie aflata in masina sunt grav ranite si medicii lupta sa le tina in viata.

Textad

Emag