Alege un sponsor

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Accident Sectorul 4: Politisti bagati in spital de o soferita

Doi politisti de la sectia 4 din Capitala au inteles pe pielea lor cat de periculosi pot fi cei lipsiti de experienta la volan. Masina de patrula a fost spulberata de o soferita, care pur si simplu a tasnit de pe contrasens.

Regulile rutiere in strainatate

Viteza excesiva, conducerea sub influenta alcoolului, nefolosirea centurii de siguranta sau nerespectarea luminilor de semnalizare - acestea sunt cauzele pentru producerea a 75% din accidente in tarile din Europa.

Daca luati amenda pentru una dintre aceste incalcari ale codului rutier veti fi urmarit pana cand veti plati amenda. Daca nu o faceti, in cel mult o luna de la revenirea in tara puteti avea surpriza sa primiti interdictie de calatorie in statul in care ati fost amendat.

Astfel de masuri sunt menite sa previna pe cat posibil accidentele rutiere. Occidentalii sunt de parere ca o amenda mare il sperie pe sofer si il determina sa fie mult mai prudent.

In Bulgaria si Grecia puteti fi invitat chiar la sectia de politie ca sa platiti penalizarile inainte de a parasi aceste tari. Tot acolo, dar si in Turcia, sunt interzise aparatele anti-radar. Nu respectati regula, atunci riscati sa dati 2000 de euro, iar in Grecia puteti fi chiar si retinut.

In ideea in care alegeti destinatii mai putin populare, cum ar fi Macedonia sau Ucraina, trebuie sa aveti cartea verde a masinii, iar daca nu sunteti proprietarul autoturismului aveti nevoie de o procura tradusa si legalizata sau de contractul de inchiriere al autoturismului.

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda tuturor celor care vor sa plece in strainatate in aceasta perioada sa isi faca asigurari medicale si sa nu plece fara un ghid de calatorie pentru tarile pe care le tranziteaza.

Accident Audi Piata Romana: S-a rasturnat cu masina

Alcoolul din sange l-a facut sa calce acceleratia prea tare! Un sofer bucurestean s-a rasturnat vineri seara pe o strada din centrul Capitalei, dupa ce a intrat cu viteza intr-un autoturism parcat.

duminică, 17 aprilie 2011

Scapa de politie

marți, 12 aprilie 2011

Accident frontal intre un SUV si un autobuz

Masina de teren accidentata pe autostrada

Cel mai mare accident de pe o autostrada

Textad

Emag