Alege un sponsor

luni, 21 noiembrie 2011

Accident Targu Mures: victima de 18 ani a ars in masina

Se intorceau amandoi de la o petrecere, unde consumasera alcool. Cel aflat la volan abia isi luase carnetul si n-avea experienta. Intr-o secunda neagra, a iesit de pe sosea, a rupt un gard de protectie si s-a oprit intr-un copac. Autoturismul a luat foc, iar soferul s-a speriat si a luat-o la fuga, abandonandu-si prietenul. La scurt timp s-a produs un scurt circuit, iar prietenul sau a ars de viu. Cand l-au descoperit pompierii, era mult prea tarziu. Cei doi baieti, prieteni nedespartiti si elevi in clasa a 12-a la unul dintre cele mai bune licee din oras, au plecat duminica noapte de la o petrecere de majorat. Serban avea permis de doua luni si, fara sa stie tatal sau, ii luase masina. Mai mult, era baut si n-a mai stapanit volanul. Tudor, prietenul lui a ramas in masina care a fost imediat inghitita de flacari. Serban, in schimb, a iesit si-a fugit unde a vazut cu ochii. Era atat de speriat, incat nu s-a mai uitat in urma, la amicul sau cel mai bun, care avea nevoie de ajutor. Politistii au dat peste sofer la cateva ore de la producerea tragediei. Chiar si dupa atata timp, tanarul avea o cantitate mare de alcool in organism. Tanarul care a provocat accidentul va fi anchetat pentru ucidere din culpa. via

vineri, 11 noiembrie 2011

Accident Ungaria: 3 morti, 5 raniti

O nouă tragedie în Ungaria! Trei persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, dintre care două sunt în stare grave, în urma coliziunii între un autocar românesc şi un camion slovac în centrul Ungariei, vineri dimineaţă, a anunţat Autoritatea Ungară pentru Situaţii de Urgenţă, citată de MEDIAFAX. Accidentul din Ungaria a avut loc în jurul orei 2 noaptea. Un microbuz românesc s-a ciocnit cu un camion slovac.Trei persoane au murit pe loc. Alţi cinci oameni din microbuz au fost răniţi, dintre care doi sunt în stare gravă. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat Andrea Belicza Beluzsar, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Pest. La începutul lunii noiembrie, 14 persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a unei accident grav în care au fost implicate tot două vehicule româneşti. Şoferul unui TIR încărcat cu lemne care plecase din Arad s-a ciorcnit cu un microbuz din Argeş care transporta 14 români din Spania. via

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Accident calea Floreasca: BMW X5 spulpera un taxi: 2 morti


Martorii sustin ca baiatul a urcat baut la volan la plecarea dintr-un club si a pierdut controlul pe cand incerca sa scape de agenti. Cei care l-au vazut vorbesc despre o viteza de peste 150 de kilometri pe ora. In groaznicul accident care a urmat au fost avariate trei masini pe langa bolidul lui.
Andrei Traian Andronie a obtinut permisul auto acum un an si conducea una dintre cele mai puternice masini 4x4 de pe piata. La volanul ei era cand a lovit o fata de 20 de ani si soferul unui taxi, un tanar de 30 de ani care de abia isi luase masteratul in Drept si in primavara urma sa se casatoreasca.
La 5 dimineata, Andrei gonea cu peste 100 de kilometri pe ora pe Calea Floreasca. Nu se grabea undeva. Fugea de un echipaj de politie care il urmarea de minute bune. Tanarul n-a mai apucat sa evite o masina parcata pe dreapta si care tocmai iesea in trafic.
Andrei a pierdut controlul, a intrat pe contrasens si s-a izbit de 2 taxiuri parcate pe sensul opus. Soferul primului taxi a murit pe loc, iar o tanara care se pregatea sa urce in masina sa a fost strivita. Bolidul a ricosat din taxi inapoi pe celalt sens si s-a oprit intr-un copac.
Se pare ca tanarul a incercat sa fuga de la locul accidentului. Martorii sustin ca era baut. Sigur este doar ca a refuzat sa sufle in etilotest sau sa i se recolteze probe biologice. Desi pedeapsa pentru refuz este mai mare decat cea pentru conducere in stare de ebrietate.
Este greu de spus ce a fost in mintea tanarului. Filmul tragic a inceput intr-un alt colt al orasului. Pe strada Ramul Tei, unde un echipaj de politie a inceput sa-l urmareasca. Au vrut sa-l traga pe dreapta, insa a refuzat.
A inceput apoi o urmarire nebuna. Mai intai pe Barbu Vacarescu, apoi pe Stefan cel Mare si pe Calea Floreasca. In total peste 3 kilometri.
Andrei Traian Andronie a dat bacalaureatul anul acesta si l-a luat din a doua incercare. Iar acum este studentul unei universitati din Haga. In prezent, tanarul e in arest. Si daca va fi gasit vinovat risca pana la 7 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.
 via

Textad

Emag