Alege un sponsor

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Accident Brasov! Doi tineri de 17 ani au ars de vii

O masina in care se aflau trei tineri s-a lovit puternic vineri noapte de scuarul unui sens giratoriu, s-a rasturnat de cateva ori si a luat foc.

Unul dintre ei conducea, desi nu implinise 18 ani, ca sa poata da examen pentru permis.

Cele doua victime n-au reusit sa iasa din capcana. Au ars de vii. Prietenul lor, aflat pe scaunul din dreapta, a fost singurul care a scapat cu viata. A vazut cum s-au scurs ultimele secunde din viata tovarasilor sai, fara sa-i poata ajuta.

Cei trei goneau pe soseaua de la iesirea din Brasov spre Bran. Masina a intrat in bordura cu o viteza nebuna, spun martorii.

Rudele tinerilor nu inteleg ce s-a intimplat. Ii stiau in viata, plecati la plimbare. Proprietarul masinii este fratele tinarului care a supravietuit cumplitului accident. Barbatul abia se intorsese din Franta.
Imaginile par desprinse dintr-un film al mortii. Flacarile au inghitit masina intr-o secunda. Inauntru, doi adolescenti de 17 ani s-au zbatut sa scape din capcana. Unul dintre ei era la volan, iar celalalt, pe bancheta din spate. N-au avut scapare: autoturismul era inclinat pe o parte. Prietenul lor, un tinar de 22 de ani, a reusit sa iasa afara. Statea pe scaunul din dreapta.

Tanarul de 22 de ani, singurul care a scapat viu, si-a revenit astazi iar viata nu ii este pusa in pericol, spun medicii care l-au ingrijit. Are insa arsuri de gradul 2 pe fata si pe maini si nu va uita niciodata secundele in care i-a vazut murind pe cei doi prieteni. Din declaratiile lui, dar si in urma cercetarilor facute, politistii au stabilit ca unul dintre cei doi tineri de 17 ani conducea masina si nu avea permis de conducere. Anchetatorii verifica acum si daca masina avea toate actele in regula, dar si daca cei trei bausera ceva aseara. Tanarul care a scapat risca sa fie cercetat penal, daca se va dovedi ca fratele lui, proprietarul autoturismului, i-a incredintat lui masina.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag