Alege un sponsor

vineri, 19 septembrie 2008

Accident Glodeanu Sarat Buzau: cinci morti intr-un accident rutier grav


Trei copii, cu varste intre 3 si 6 ani, au murit impreuna cu parintii lor, intr-un accident de circulatie petrecut pe drumul European 85, in apropierea localitatii Glodeanu Sarat.
Se intorceau cu totii din vacanta de la mare si mergeau spre casa, la Suceava. Un sofer angajat intr-o depasire imprudenta a intrat insa pe contrasens si i-a izbit in plin.

Cele doua masini care zac aproape descompuse pe marginea drumului sunt dovada clara a fortei cu care s-a produs impactul. Familia care se intocea de la mare nici nu a apucat sa isi dea seama ce se intampla. Parintii si cei 3 copii au murit pe loc, cand un sofer din Bucuresti i-a izbit frontal.

Accidentul s-a produs din vina soferului bucurestean, spun politistii. Conducea cu viteza mare si a tinut neaparat sa faca o depasire care il ducea clar pe contrasens. Asa a izbit frontal automobilul in care se afla familia cu trei copii, ce venea de la mare.

Medicii de la ambulantele venite in graba nu au putut decat sa constate decesul parintilor si al celor trei baieti.

Soferul vinovat a scapat cu viata, dar are picioarele rupte si a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitala. Va avea insa dosar penal pentru ucidere din culpa si, pentru cele cinci vieti secerate, risca 7 ani de inchisoare.

Politistii din Buzau spun ca acesta este cel mai grav accident de circulatie petrecut anul acesta in judet.

Un accident tras aproape la indigo s-a petrecut azi-noapte la iesirea din Galati. O femeie din Republica Moldova, aflata la volanul unui autoturism inmatriculat in Grecia, a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un autocar.

Soferita din Republica Moldova avea si ea in masina trei copii - fete cu varstele de 3, 9 si 14 ani. Femeia de 39 de ani si doua dintre fetite au murit pe loc. Doar fata cea mare, de 14 ani, a scapat cu viata, insa are rani grave si este internata in spital.

Politistii spun ca este foarte probabil ca femeia sa fi adormit sau pur si simplu sa fi pierdut controlul volanului din cauza oboselii, si asa a ajuns pe contrasens. In autocarul in care s-a infipt se aflau doi soferi si sapte pasageri care au scapat nevatamati.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag