Alege un sponsor

miercuri, 17 septembrie 2008

Accident Vaslui: Noapte insangerata la Vaslui. Un sofer a spulberat trei familii!


Trei barbati au murit si o femeie a fost grav ranita la Vaslui, dupa ce un sofer beat a intrat direct intr-un grup de oameni care mergeau pe marginea drumului.

Cu totii erau asteptati la o nunta, la cateva sute de metri distanta. La fel si soferul vinovat, care gonea spre nunta surorii lui.

Cei trei barbati iesisera impreuna cu sotiile lor dintr-un motel si se indreptau spre restaurant, fara sa stie ca pe marginea drumului se vor afla intr-un loc nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Aparut parca de nicaieri, un bolid i-a spulberat in viteza. Soferul cu mintea tulbure a calcat acceleratia in curba. Doi dintre barbati, de 41 si 53 de ani, au murit imediat dupa impact.

Un alt barbat si o femeie, aflati in spatele lor, au cazut ca secerati pe marginea drumului. Sotiile primelor doua victime au vazut tot ce s-a intamplat cu inima inghetata de spaima. Erau la cativa metri departare, o distanta care le-a despartit de moarte. Plecasera putin mai tarziu decat ceilalti si nu apucasera sa-i ajunga din urma.

Masina care i-a spulberat a iesit de pe sosea si s-a rasturnat. Soferul nu a patit nimic. Politistii au aflat ca era baut si se grabea sa ajunga si el la o nunta, a surorii sale.

Ranitii, un barbat de 48 de ani si o femeie de 50, au ajuns la spital mai mult morti decat vii. Barbatul n-a mai apucat dimineata.

Culmea, soferul vinovat le-ar fi spus politistilor ca incerca sa depaseasca o masina in curba, iar oamenii i-ar fi aparut brusc in fata. A nenorocit trei familii si este cercetat penal acum pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, dar si pentru ca a condus baut.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag