Alege un sponsor

miercuri, 19 decembrie 2007

Accident Mihail Kogalniceanu Constanta E60 si accident în lanţ pe drumul naţional Brăila-Buzău, în raza localităţii Filipeşti


Accidentul s-a petrecut în apropiere de Piaţa Mihail Kogălniceanu din Constanţa. Alţi doi tineri au ajuns la spital după ce maşina a derapat din cauza poleiului.

Băiatul de la volan a vrut să depăşească un alt autoturism, dar a derapat pe o porţiune de şosea acoperită cu gheaţă. Maşina s-a izbit violent de un parapet metalic şi s-a făcut praf. Tânăra care stătea pe locul din dreapta faţă a murit pe loc. Mult mai norocoşi, şoferul şi fata de pe banchetă au ajuns la spital, dar au scăpat cu viaţă.

Fără să se gândească o clipă că pot să îşi piardă viaţa dintr-o prostie, zeci de tineri din Constanţa se dau în spectacol în parcările din staţiunea Mamaia. Îngroziţi, poliţiştii din Constanţa vor să facă razii în fiecare noapte pentru a-i opri pe aceşti puşti inconştienţi
Sursa

Un şofer care a intrat într-o depăşire fără să se asigure a provocat un accident în lanţ pe drumul naţional Brăila-Buzău, în raza localităţii Filipeşti.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag