Alege un sponsor

joi, 17 ianuarie 2008

Accident la Răcari, pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte: Doi pietoni imprudenţi şi-au găsit sfârşitul sub roţile automobilelor



Un bătrân şi-a găsit sfârşitul în timp ce se îndrepta spre casă, la Răcari, pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte. O maşină l-a târât câţiva metri pe asfalt.

Rudele bătrânului spun că omul a fost lovit, se pare, intenţionat de şoferul maşinii, altfel nu-şi explică cum de bătrânul a fost târât zeci de metri. Şoferul spune însă că nu are nicio vină.

Omul declară că nu şi-a dat seama că l-a lovit pe bătrân, mai cu seamă că mergea cu viteză redusă, în coloană. Poliţiştii cred că bătrânul a alunecat pe şosea, s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile maşinii.

Un şofer din Curtea de Argeş a trecut cu maşina peste un bărbat şi a fugit de la locul accidentului, lăsând corpul neînsufleţit să zacă în mijlocul drumului. Accidentul s-a produs pe o stradă din Curtea de Argeş. Bărbatul de 42 de ani a murit pe loc după ce maşina a trecut peste el.

Şoferul a fugit de la locul accidentului. Când l-au găsit poliţiştii, le-a spus că a crezut că a lovit un animal, însă, când a înţeles că a trecut cu maşina peste un om s-a speriat şi a fugit.

În ambele cazuri, pe numele şoferilor au fost întocmite dosare penale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să petreacă ani buni după gratii.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag