Alege un sponsor

duminică, 27 aprilie 2008

Accident cartierul Bucureştii Noi, din Capitală: Patru maşini parcate avariate de un şofer cu o alcoolemie de 1,27 la mie

Un şofer beat criţă a intrat, azi-noapte, cu viteză în patru maşini parcate pe o stradă din cartierul Bucureştii Noi, din Capitală. Din fericire, nu a fost nimeni grav rănit, însă pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Cu puţin înainte de miezul nopţii, pe strada Aeromodelului din sectorul 1, se aude un zgomot puternic. Şoferul unui Logan a lovit în plin patru maşini aflate pe margine. Îl însoţeşte un prieten şi sunt amândoi atât de băuţi, încât abia mai stau în picioare.

Agenţii de la Circulaţie l-au invitat pe bărbatul care a fost la volan să sufle în etilotest. Rezultatul îi lasă fără cuvinte: 1,27 la mie.

Poliţiştii au stabilit că şoferul băut a intrat cu viteză pe stradă şi n-a mai ştiut ce face. S-a oprit în cele patru maşini parcate.

Şoferul vinovat a rămas fără permis şi are dosar penal, după ce a condus băut. Iar nota de plată nu se opreşte aici. Tot el va suporta şi reparaţiile maşinilor -câteva mii de euro.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag