Alege un sponsor

duminică, 31 august 2008

Accidente Sibiu: Politist ranit, dupa o urmarire pe strazile din Sibiu

Misiune cu ghinion pentru un politist din Sibiu. Angajat de numai o luna, el a fost accidentat intr-o urmarire pe strada, la iesirea din oras. Agentul de circulatie si un alt coleg incercau sa prinda un barbat aflat intr-un autoturism de teren, care nu a oprit la semnal.

Politistul s-a lovit la cap si si-a rupt o mana, iar celalalt agent, mai norocos, s-a ales doar cu o sperietura zdravana.

Ghinionul politistului a inceput cu un apel la 112. Un cetatean s-a plans ca a fost depasit cu masina de un barbat, care a oprit apoi brusc, l-a scuipat si l-a injurat. Soferul, un tanar de 26 de ani, care se intorcea din Italia, a fost interceptat de cei doi agenti, insa nu a oprit la semnalul lor. Surprinsi, ei nu au cerut prin statie ca un alt echipaj sa blocheze drumul, ci au pornit in urmarirea masinii.

Colegul politistului proaspat angajat a pierdut insa controlul volanului si a lovit un autoturism care circula in fata sa, pe prima banda. Masina politiei ajuns apoi pe contrasens si s-a izbit de gardul unei case.

Soferul masinii de teren a fost pana la urma prins aproape de cealalta iesire din Sibiu. A fost dus la politie, unde i s-a perchezitionat masina si urmeaza sa fie cercetat. Politistul accidentat a ramas deocamdata in spital, sub supraveghere medicala.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag