Alege un sponsor

luni, 16 martie 2009

Accident Timis Doi frati au murit sfartecati intr-un accident rutier

O familie din Timis, care trebuia sa dea duminica o petrecere, pentru aniversarea unuia dintre baieti, se pregateste sa-l inmormanteze si pe el, si pe fratele lui. Amandoi au pierit intr-un accident dramatic.

Masina lor s-a izbit de un copac, a luat foc si s-a facut, pur si simplu, bucati. Aveau aproape 200 de kilometri la ora, spun cei care i-au vazut pe sosea, inainte de nenorocire.

O depasire facuta in viteza le-ar fi fost fatala. Cand s-au intors pe banda lor, nu au mai putut tine drumul drept.

Florentin, barbatul care conducea masina puternica, implinise sambata 39 de ani. Gonea spre casa, impreuna cu fratele lui, dupa ce facusera ultimele pregatiri pentru petrecerea care trebuia sa aiba loc duminica.

Barbati in toata firea, martorii care au incercat sa vada daca e mai e ceva de facut pentru cei doi frati din masina arsa au suportat cu greu privelistea. Peste tot erau imprastiate bucati de metal si la cativa metri zacea un trup mutilat. Cu greu, oamenii isi dau seama: soferul a fost aruncat prin parbriz, iar un picior ii ramasese prins in autoturismul facut zob.

Politistii au mai gasit un trup pe camp - cel al fratelui soferului, in varsta de 30 de ani. Era azvarlit la 40 de metri de masina.

In timp ce anchetatorii faceau descoperirile macabre, incearcau, de asemenea, sa le tina pe rude la distanta de scenele oribile.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag