Alege un sponsor

marți, 27 ianuarie 2009

Accident Dragasani: Loredana si Alexandru: O cursa nebuneasca a curmat violent o poveste de dragoste


Patima nebuna pentru viteza a curmat violent o poveste de dragoste si doua vieti, ale unor liceeni de clasa a-12-a din Dragasani, care au murit zdrobiti dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un copac.

Baiatul, spun martorii, s-ar fi luat la intrecere cu soferul unei limuzine si s-a pierdut la un moment dat. Teribil este ca vara trecuta, pe aceeasi sosea, indragostitii au mai avut un accident. Cu toate ca atunci au scapat la limita, nu au invatat nimic din experienta.

Alexandru avea doar 19 ani, iar Loredana era cu un an mai mica. Erau in ultimul an de liceu si se pregateau pentru bacalaureat. De un an de zile traiau o poveste frumoasa de iubire, spun prietenii lor.

Tot prietenii celor doi liceeni indragostiti povestesc ca, pe acelasi drum, moartea i-a mai incercat si acum un an. Atunci insa au avut noroc si au scapat intregi dintr-un alt accident violent.

Azi noapte, insa, Loredana si Alexandru n-au mai avut nicio sansa. Cutremurati de sfarsitul lor tragic, prietenii le-au dedicat un film pe care l-au postat pe internet.

Martorii spun ca azi-noapte, liceanul ar vrut sa ii demonstreze unui alt sofer ca masina lui este mai puternica. S-a oprit insa intr-un pom. Bucati din autoturismul distrus s-au rispit la zeci de metri distanta. Acul vitezometrului a ramas blocat la 130 de km la ora.

Cei doi indragostiti vor fi inmormantati in acelasi cimitir, dar nu impreuna.

Sursa

8 comentarii:

Anonim spunea...

postate de je!nu faceau intrecere se cunosteau cu soferul bmw ului asa afost sa fie!dumnezeu sa i odihneask in pace !!!

Anonim spunea...

nu ai cunosc personal da nu am alceva de adaugat decat ca a fost prost ca si marea majoritate a tineriolor din ziua de azi am 24de ani si faceam si eu liniute si chestii de genu da stiam cand sa ma opresc pacat de fata ca ea nu a fost vinovata cu nimic...Condoleante familiilor indoliate

Anonim spunea...

pakat de ei nu meritau soarta asta prea kruda

Anonim spunea...

Loredana, fata ce a murit in accident a fost colega de clasa.vestea mortii ei a venit pe neasteptate, la fel ca si cea a prietenului ei, coleg de liceu.Cei doi au fost inmormantati intr-un final impreuna, in aceeasi groapa, suprapusi...Spuneau ca sunt predestinati..nu s-au inselat... In urma unui vis al matsii ei, Lory este bine, nu are nevoie de nimic, alex are grija de ea...Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace.

Adrian spunea...

Tineri rebeli, voua va place ce se intampla?!!???
Chiar daca sunt putin dur va spun ca nu-mi pare deloc rau de tanar. Imi inchipui ce fel de om era. Si-a facut-o cu mana lui. Dumnezeu i-a mai dat o sansa pe care a irosit-o. Pacat de fata. Ea a murit nevinovata. Dumnezeu s-o ierte. Spur ca toti ceilalti ce cititi , sa invatati din aceasta tragedie. De ce nu vreti sa mai traiti? De ce nu conduceti voi autoturismele??? Nu ganditi ca la asemenea viteze, va conduc ele pe voi. Ganditi-va ca in lumea asta , acasa, la scoala, .... cineva va asteapta cu drag. Nu are rost, ca pentru citeva clipe de terebilism sa distrugeti atatea vieti si sa raniti si mai multe. Ganditi-va de 2, 3, 1000 ori inainte. Dumnezeu sa-i ierte.

Anonim spunea...

ODIHNEASCA-SE IN PACE! LOREDANA era o fata nemaipomenita.Am cunoscut-o si mi-a fost o prietena foarte buna.Pe Alexandru nu-l cunosc, dar datorita iubirii dintre ei cred ca era o persoana foarte buna.Daca nu s-ar fi luat la intrecere nu s-ar fi intamplat acest accident tragic , care acum i-a transformat pe amandoi in ingeri care ne vegheaza si ne poarta de grija.
LOREDANA... si in cer tot prietena mea cea mai buna vei fi...
LOREDANA si ALEXANDRU -O MINUNATA POVESTE DE IUBIRE,O LECTIE DE VIATA , 2 TINERI CARE S-AU IUBIT SI SE VOR IUBI MEREU,INDIFERENT DE LOCUL IN CARE SE AFLA.

Anonim spunea...

Imi pare rau,o cunosteam de la ganeasa,nu trebuia sa se intample asa,dar asa a fost sa fie,daca il stia pe prietenul sau k este vitezoman nu trebuia sa se urce k el in masina,dar pana la urma nu e vina nimanui,cand e sa vina moartea vine,Sincere condoleante familiei indoliate si sa incerce sa treaca peste asta.Imi pare nespus de rau k mor asa de multi tineri.

Anonim spunea...

o cunosc personal pe loredana ...a fost colega ku mine 8 ani...era o fata desteapta ,dar ii placeau distractiile...sincer imi pare rau k s a intamplat asa...imi dau seama ce este in sufletul mamei sale ,de care era foarte apropiata.dumnezeu sa o odihneasca in pace...

Textad

Emag