Alege un sponsor

vineri, 27 martie 2009

Lumea lui Mircea Badea. "Dacă fac 42 de kilometri rulabili, eu nu mă dau la spate, pentru că acolo sunt penele!"


"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea este hotărât să meargă până la capăt în provocarea lansată de primul ministru Boc, miercuri seară. Dacă autorităţile vor contrui 42 de kilometri rulabili, el va defila prin Piaţa Victoriei cu penele de cocoş lipite de fund.

"Am avut aroganţa, inconştienţa să afirm că voi defila cu nişte pene lipite de fund. Eu am zis de cocoş, el a zis de păun, e acelaşi lucru, fundul este al meu" spune Badea.

În toată această afacere, există o singură problemă, primul ministru nu a spus ce va face în cazul în care pierde pariul.

"Până la urmă, singurul care se sacrifică pentru binele public sunt eu, pentru că politicianul nu plăteşte nimic.

Eu nu mă dau în spate, pentru că acolo sunt penele! Observaţi că nu mai vorbim în aceste zile despre ţepe în piaţa Victoriei ci despre pene în piaţa Victoriei." a spus Badea în emisiunea de joi seară.

Sursa

luni, 16 martie 2009

Accident Timis Doi frati au murit sfartecati intr-un accident rutier

O familie din Timis, care trebuia sa dea duminica o petrecere, pentru aniversarea unuia dintre baieti, se pregateste sa-l inmormanteze si pe el, si pe fratele lui. Amandoi au pierit intr-un accident dramatic.

Masina lor s-a izbit de un copac, a luat foc si s-a facut, pur si simplu, bucati. Aveau aproape 200 de kilometri la ora, spun cei care i-au vazut pe sosea, inainte de nenorocire.

O depasire facuta in viteza le-ar fi fost fatala. Cand s-au intors pe banda lor, nu au mai putut tine drumul drept.

Florentin, barbatul care conducea masina puternica, implinise sambata 39 de ani. Gonea spre casa, impreuna cu fratele lui, dupa ce facusera ultimele pregatiri pentru petrecerea care trebuia sa aiba loc duminica.

Barbati in toata firea, martorii care au incercat sa vada daca e mai e ceva de facut pentru cei doi frati din masina arsa au suportat cu greu privelistea. Peste tot erau imprastiate bucati de metal si la cativa metri zacea un trup mutilat. Cu greu, oamenii isi dau seama: soferul a fost aruncat prin parbriz, iar un picior ii ramasese prins in autoturismul facut zob.

Politistii au mai gasit un trup pe camp - cel al fratelui soferului, in varsta de 30 de ani. Era azvarlit la 40 de metri de masina.

In timp ce anchetatorii faceau descoperirile macabre, incearcau, de asemenea, sa le tina pe rude la distanta de scenele oribile.

Sursa

Accident Gilau Cluj: trei fete si-au pierdut viata

Trei fete din Cluj, prietene bune, niciuna mai mare de 19 ani, au pierit intr-un accident sinistru pe DN1. Cu ele in masina, mai erau doi baieti, amici din copilarie, care sunt acum in stare critica.

Toti cinci se intorceau de la o plimbare prin Oradea, cand intr-o curba dificila, cel de volan, a pierdut controlul.

Soferul a scapat cu viata, dar a fost trimis in stare critica la spital. La fel si pasagerul din dreapta care si-a fisurat coloana. Iubita lui o fata de 19 ani n-a supravietuit. Nici prietenele ei, de 15 si 17 ani. Toate stateau pe bancheta din spate.

Soferul mergea insa cu mare viteza si, intr-o curba, nu a mai putut controla automobilul, care a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp, pe care l-a daramat. Masina, complet distrusa, a fost proiectata pe camp, la cativa metri de sosea.

Familiile victimelor se pregatesc insa de inmormantare. Duminica seara, la locul tragediei, rude, prieteni sau simpli trecatori au aprins lumanari in memoria celor trei fete.

Sursa

vineri, 6 martie 2009

Aterizarea fortata Timisoara


Sursa

joi, 5 martie 2009

Tarzan de la volan: barbat danseaza la volan


Sursa

miercuri, 4 martie 2009

Infotrafic. 12 morţi şi 15 răniţi grav, pe şoselele din România, într-o singură zi

Accidentele grave s-au ţinut lanţ şi în ziua de 3 martie. Potrivit centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Rutiere Române, nu mai puţin de 23 de accidente grave au avut loc pe şoselele din România.

Cele mai grave accidente, soldate cu morţi, au avut loc în judeţele Ilfov, Suceava, Călăraşi, Bihor, Cluj, Braşov(3), Olt, Teleorman, Argeş şi Bacău. 12 persoane şi-au pierdut viaţa în aceste accidente, iar 15 au fost grav rănite.

În majoritatea situaţiilor, vinovaţi de producerea accidentelor au fost şoferii. Aceştia au provocat 19 accidente, în timp ce pietonii au fost vinovaţi pentru trei dintre acestea. Tot decursul zilei de marţi, a avut loc accident provocat de un căruţaş.

Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost viteza neadaptată, traversarea neregulamentară şi neatenţia în conducere.

Sursa

Textad

Emag