Alege un sponsor

duminică, 16 mai 2010

Impuscaturi in traficul din Bucuresti

S-a tras ca in codru sambata seara, nu departe de centrul Capitalei. Un barbat a deschis focul cu un pistol cu bile de cauciuc asupra unui taximetrist si a unei femei martora la cearta dintre cei doi, apoi a fugit.

Pe strada Austrului, scandalul a continuat si dupa disparitia barbatului care a folosit arma. Mai multi locuitori au tabarat pe taximetristul aflat initial in bataia pistolului, sustinand ca el ar fi tras, nu fugarul.

Taximetristii au insa alta varianta: "La mine a dat cu piciorul in usa si cand s-au dus colegii dupa el sa il prinda ... atunci a dat cu pistolul si eu m-am dus sa il prind".

Varianta este sustinuta si de o femeie care se afla intamplator in zona si care povesteste speriata ca s-a tras si asupra ei de mai multe ori. Bilele de cauciuc au ajuns si in geamul si in usa unei femei care dormea cand s-a iscat scandalul.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala, si, cand o sa-l gaseasca, vor verifica si daca detinea pistolul in mod legal.

Niciun comentariu:

Textad

Emag