Alege un sponsor

luni, 23 februarie 2009

Accident Dambovita, Sorin si Ionut

Tinerii, de 19 si 22 de ani, se intorceau acasa de la serviciu, pe un scuter, cand au fost zdrobiti de o masina.

Cel mai mare s-a stins pe loc si a lasat in urma o sotie care va creste singura un copil de nici 2 ani. Pentru mezin, parintii au sperat pana in ultima clipa, dar si-a dat si el sufletul, in cateva ore, la spital.

Sorin, tanarul de 22 de ani, se grabea spre casa. Il asteptau sotia si copilul de 1 an si opt luni. Era in culmea fericirii, spun rudele, de 2 ani, de cand se casatorise. Iar cand aparuse si copilul, se considera cel mai norocos om. Acum, sotia lui este in pragul disperarii.

Ionut, fratele lui Sorin, avea 19 ani. Era indragostit si facea planuri de insuratoare. Iubita sa este in stare de soc de vineri noapte.

Scuterul pe care mergeau cei doi frati a fost spulberat de o masina care venea din sens opus, intr-o curba. Soferita, o tanara de 23 de ani, ingrozita de accident, sustine ca n-a putut face nimic ca sa evite nenorocirea.

Martorii spun insa ca venea cu viteza mare si ca ar fi taiat curba. Politistii au masurat urmele de frana si distanta la care a fost gasit scuterul, incercand sa afle cine este vinovat.

Cei doi frati, de 19 si 22 de ani, vor fi inmormantati in aceeasi zi, in acelasi cimitir, unul langa altul.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag