Alege un sponsor

luni, 16 februarie 2009

Porsche 911 Cabrio accident mortal


Un inginer Porsche a murit într-un accident în timp ce testa un model Porsche 911 Cabrio pe A5 Autobahn în Germania. O primă cauză ar fi viteza excesivă.

Inginerul care a decedat în tragicul incident era unul dintre cei mai experimentaţi angajaţi Porsche, lucrând pentru companie la departamentul de testări de aproape 25 de ani. Această versiune pre-producţie a lui Porsche 911 Cabrio i-a fost însă fatală, şoferul intrând în parapet cu viteză excesivă.

După cum se poate observa din imagini şi din declaraţiile celor de la faţa locului, impactul a fost unul foarte violent, cauzat de pierderea controlului pe o bucată fără limitare de viteză pe A5 Autobahn, undeva între Frankfurt şi Heidelberg. Nu se ştie dacă este vorba de o greşeală de pilotaj sau o eroare de proiectare a acestui prototip, cert este că maşina s-a înfipt la propriu în bariera de protecţie.

Sursa

La ora accidentului, 2.45 a.m., fatidicul model Porsche 911 998 Cabrio era însoţit de un alt automobil pre-producţie, un exemplar camuflat Porsche Panamera. Ambii ingineri participau la o sesiune nocturnă de teste de viteză pe autostradă.

Niciun comentariu:

Textad

Emag