Alege un sponsor

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Fiul şefului Poliţiei Sibiu a murit într-un accident de circulaţie



Unul dintre fiii şefului Politiei municipiului Sibiu, cms. şef Constantin Muţiu, a murit, iar cel de-al doilea a fost rănit, alături de încă doi tineri, în urma unui accident petrecut, în noaptea de trecută, pe drumul judeţean dintre Sibiu şi comuna Poplaca.

Cei patru tineri cu vârste cuprinse

între 18 şi 21 de ani mergeau la o petrecere la Poplaca, localitate aflată la mai puţin de zece kilometri de municipiul Sibiu. Într-o curbă periculoasă, şoferul maşinii, care abia îşi luase permisul de conducere în 15 octombrie, a pierdut controlul
volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat, transmite corespondentul Mediafax.

"Din primele cercetări, accidentul s-a produs

pe fondul vitezei excesive într-o curbă deosebit
de periculoasă. Şoferul, care era începător, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile", a declarat, la locul accidentului, cms. Lucian Neamţiu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

În urma accidentului, unul dintre băieţii cms. şef Constantin Muţiu, şeful Poliţiei Municipiului Sibiu, aftat pe bancheta din spate, a murit pe loc, iar celălalt, aflat tot pe bancheta din spate, a fost grav rănit. Acesta din urmă, împreună cu şoferul şi pasagerul din faţă, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

"La faţa locului, am găsit patru victime, dintre care două încarcerate. Una era decedată, celalalte trei rănite. Şoferul a suferit doar contuzii, pasagerul din faţă are un traumatism abdominal şi o suspiciune de fractură gambă dreaptă, iar pasagerul din spate a suferit un traumatism cranio - cerebral şi o fractură de femur", a declarat Angela Butănescu, medic SMURD.

Cei trei răniţi au rămas internaţi şi sunt sub supravegherea medicilor.

Poliţiştii sibieni continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a petrecut accidentul. Şoferul vinovat se va alege cu dosar

penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag