Alege un sponsor

luni, 9 august 2010

Accident moto Caransebes: motoclist spulberati in cursa


Un cititor al REALITATEA.NET a trimis fotografii realizate în momentul accidentul teribil de pe aeroportul din Caransebeş. O maşină condusă de un şofer beat a pătruns pe pista unde se desfăşura un concurs de motociclism şi a intrat în plin în public. Un motociclist şi trei spectatori au fost grav răniţi."Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, rulând neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare roşie, cu numărul de înmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebeş în timpul desfăşurării etapei a doua a Campionatului Naţional de Viteză", potrivit unui comunicat trimis de ofiţerul de presă al Federaţiei Române de Motociclism, Marc Sandu.

Imaginile arată maşina Alfa Romeo condusă de Cristian Ungur izbind în plin doi bărbaţi din public. Unul dintre aceştia este catapultat în aer şi luat pe capotă de tânărul şofer de 25 de ani, semn că acesta avea viteză foarte mare. Potrivit martorilor, Cristian Ungur a apucat să facă o tură integrală de pistă înainte să provoace dezastrul, iar potrivit organizatorilor, acesta zâmbea după accident.

Printre victime s-a aflat şi tânărul pilot Cazacu Cătălin de la Taifun Racing, campion naţional la motociclism.

Martorii spun că în maşină se aflau doi tineri şi nu îşi explică gestul lor.

Suntem şocaţi. Nu ştim de ce au intrat cu maşina pe pistă. Un comisar de traseu şi un prieten de-al nostru au fost luaţi în plin pe capota maşinii", a declarat pentru Realitatea TV Sorin Stanca, unul dintre martorii accidentului.

Cristian Ungur este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.
via

Niciun comentariu:

Textad

Emag