Alege un sponsor

miercuri, 17 decembrie 2008

Accident Deva Hunedoara: Doi morti dupa ce masina in care se aflau s-a infasurat in jurul unui stalp


Vremea rea, in combinatie cu lipsa de experienta si de intelepciune a soferilor din Romania, genereaza tragedii pe banda rulanta.
Pe lista insangerata a victimelor tragediilor rutiere se adauga de miercuri noapte si numele a doi tineri care au murit, unul pe soseaua dintre Deva si Hunedoara, celalalt la spital.

In accident au fost implicati trei tineri care se indreptau spre casa. Mai aveau doar 10 kilometri pana la Hunedoara cand s-a produs tragedia. Soferul, lipsit de experienta, a accelerat nebuneste, fara sa tina cont ca soseaua era umeda. Masina a derapat si s-a infipt intr-un stalp de inalta tensiune, doborandu-l la pamant.

Soferul, un tanar de 19 ani s-a stins pe loc. Avea permis de conducere doar de 6 luni. Pasagerii ramasi in viata au fost scosi cu mari eforturi din masina facuta praf.

Dimineata, unul dintre amicii soferului, un baiat de 20 de ani, a murit in spitalul de urgenta din Deva. Din pacate si viata singurului supravietuitor este in pericol.

Sursa

4 comentarii:

Anonim spunea...

:((:((:((:((

Anonim spunea...

Dumnezeu sa`i ierte:((((:(((:((( bunii mei prieteni nu va voi uita niciodata:((((

Anonim spunea...

eu am fost al 3-lea in masina si vreau sa spun ca acei 2 miau fost ca frati si vor ramane frati imi pare rau de cele intamplate DUMNEZEU SAI ODIHNEASCA IN PACE

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi vor ramane in amintirea celor ce iau iubit

Textad

Emag