Alege un sponsor

vineri, 17 decembrie 2010

Accident Bulevardul 1 Decembrie cu Bulevardul Basarabia: Logan BMW, 4 morti

Vinovata pentru accidentul cu patru morti e o tanara de 20 de ani, care are permis de trei luni!
In loc sa le fie salvare, ambulanta s-a transformat in sicriu, pentru patru bolnavi din Bucuresti. Vineri, doua femei si doi barbati, care se intorceau de la dializa, si-au pierdut vietile in cel mai cumplit accident petrecut in ultimii ani in Capitala.

Vinovata ar fi, potrivit autoritatilor, o soferita in varsta de 20 ani, care are carnet de trei luni. Femeia nu a stiut sa isi stapaneasca masina, a derapat pe drumul alunecos si a intrat in ambulanta.

Impactul le-a fost fatal celor patru pacienti aflati in ambulanta. Trei dintre ei au murit pe loc, in masina, iar un al patrulea a fost proiectat pe caldaram.

Politistii si criminalistii au ajuns la fata locului, ca sa stabileasca modul in care s-a petrecut acest cumplit accident. Din primele date, se pare ca ambulanta privata a intrat pe Bulevardul 1 Decembrie, dinspre Bulevardul Basarabiei si ar fi circulat regulamentar.

Ceva s-a intamplat insa cu autoturismul, condus de o femeie, care venea din sens opus. Intr-o curba usoara, soferita n-a mai controlat volanul si a izbit violent salvarea.

Cea care la prima vedere se face responsabila de aceasta tragedie a fost ranita usor. La fel si soferul ambulantei.

Bolnavii insa nu au fost la de norocosi. Niciunul nu purta centura de siguranta, iar in momentul impactului au fost aruncati cat colo. S-au zdrobit practic de stalpii din structura autoturismului.

Ambulanta era o Dacia Logan, omologata special pentru a putea transporta mai multe prsoane.

Vinovatul de moartea celor patru oameni va fi cercetat pentru omor din culpa.
via


Niciun comentariu:

Textad

Emag