Alege un sponsor

duminică, 7 septembrie 2008

Accident Simian Mehedinti, la intrarea in localitatea Simian

In Mehedinti, la intrarea in localitatea Simian, un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, cu viteza de peste 100 de km la ora.

S-a izbit de un automobil. Soferul masinii lovite, ofiterul SRI Valentin Lance, se intorcea cu sotia sa de la o petrecere. Barbatul a murit pe loc, iar femeia a fost spitalizata in stare grava. Celalalt sofer a murit, de asemenea, iar cei trei pasageri din autoturismul sau au fost raniti.

Si in Buzau, un accident s-a soldat cu moartea unei persoane. Victima se afla intr-un automobil inmatriculat in Marea Britanie, complet distrus de un tractor al carui sofer circula neregulamentar. Circulatia pe drumul European 85 a fost oprita aproape doua ore.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

SANT ECATERINA DIN COMUNA SIMIAN ESTE O TRAGEDIE NICI LA ORA ACTUALA NU AU ANVAT CA VITEZA UCIDE SINCERE CONDOLEANTE FAMILIILOR

Cosmin Z spunea...

eu as fii de parere, ca pe strazile sau tronsoanele de drum pe care au loc cele mai frecvente accidente din cauza vitezei excesive sa se monteze/instaleze radare care se introduc in partea carosabila. poate costa mult dar sunt si eficiente.

Textad

Emag