Alege un sponsor

luni, 31 octombrie 2011

Accident Ungaria poze, video: 14 români au murit în urma unui accident rutier în Ungaria

UPDATE 21.01.2017: accident autobuz Italia cu elevii din Ungaria aici


Sursa foto: delmagyar.hu 

UPDATE 19:40
Soferul care a produs accidentul cumplit din Ungaria a fost arestat. Politia maghiara a anuntat cu putin timp in urma ca soferul autotrenului, in varsta de 31 de ani, a fost plasat in arest.
Autotrenul care a provocat accidentul din Ungaria apartine firmei Transalex din Arad.
Reprezentantii firmei au spus ca soferul, Ovidiu Munteanu, transporta componente metalice si material lemnos pentru o firma din Germania. De asemenea, cei de la Transalex au spus ca soferul este angajat la aceasta firma de un an, timp in care acesta nu a avut probleme. Maria Fratila, reprezentant al conducerii firmei, a spus ca soferul, care are 31 de ani, s-a intors joi seara dintr-o alta cursa si nu crede ca acesta ar fi fost obosit in momentul producerii accidentului din Ungaria. via


UPDATE 10:38 Opt dintre cei 14 români care au murit în urma accidentului din Ungaria au fost identificaţi, informează Ioan Benze, ataşatul de afaceri interne al MAI în Ungaria, citat de Mediafax. Autorităţile nu au putut da detalii în legătură cu persoanele identificate.

UPDATE 8:34 Doar 4 acte de identitate au fost recuperate, identificarea victimelor devine dificila!
Se confirma faptul ca şoferul TIR-ului a adormit la volan, aceasta fiind principala cauză care a provocat teribilul accident. via
 
Get Adobe Flash player
 Alte poze + video de la aceasta sursa: aici

Un număr de 14 români şi-au pierdut viaţa într-un grav accident produs în Ungraria, în urma impactului dintre microbuzul în care se aflau şi un tir, alte două persoane fiind rănite şi spitalizate. Potrivit purtătorului de cuvânt al MAE, Doris Mircea, printre victime se află şi trei copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, scrie Mediafax. Accidentul s-a produs pe autostradă, în jurul orei 23.30, la jumătatea distanţei dintre localităţile Mako şi Szeged, când, potrivit primelor cercetări, un autotren a rupt parapetul şi a intrat pe contrasens, lovind în plin microbuzul. Doris Mircea a precizat că autotrenul venea dinspre Arad şi se îndrepta către Budapesta, iar microbuzul, înmatriculat în Spania, venea de la Valencia, cu destinaţia Bucureşti. Din primele cercetări întreprinse de poliţia ungară, se pare că şoferul autotrenului a adormit la volan.
via

Un comentariu:

oneofus spunea...

UPDATE 21.01.2017: accident autobuz Italia cu elevii din Ungaria aici:
http://accidentero.blogspot.ro/2017/01/video-accident-italia-16-morti.html

Textad

Emag