Alege un sponsor

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Accident calea Floreasca: BMW X5 spulpera un taxi: 2 morti


Martorii sustin ca baiatul a urcat baut la volan la plecarea dintr-un club si a pierdut controlul pe cand incerca sa scape de agenti. Cei care l-au vazut vorbesc despre o viteza de peste 150 de kilometri pe ora. In groaznicul accident care a urmat au fost avariate trei masini pe langa bolidul lui.
Andrei Traian Andronie a obtinut permisul auto acum un an si conducea una dintre cele mai puternice masini 4x4 de pe piata. La volanul ei era cand a lovit o fata de 20 de ani si soferul unui taxi, un tanar de 30 de ani care de abia isi luase masteratul in Drept si in primavara urma sa se casatoreasca.
La 5 dimineata, Andrei gonea cu peste 100 de kilometri pe ora pe Calea Floreasca. Nu se grabea undeva. Fugea de un echipaj de politie care il urmarea de minute bune. Tanarul n-a mai apucat sa evite o masina parcata pe dreapta si care tocmai iesea in trafic.
Andrei a pierdut controlul, a intrat pe contrasens si s-a izbit de 2 taxiuri parcate pe sensul opus. Soferul primului taxi a murit pe loc, iar o tanara care se pregatea sa urce in masina sa a fost strivita. Bolidul a ricosat din taxi inapoi pe celalt sens si s-a oprit intr-un copac.
Se pare ca tanarul a incercat sa fuga de la locul accidentului. Martorii sustin ca era baut. Sigur este doar ca a refuzat sa sufle in etilotest sau sa i se recolteze probe biologice. Desi pedeapsa pentru refuz este mai mare decat cea pentru conducere in stare de ebrietate.
Este greu de spus ce a fost in mintea tanarului. Filmul tragic a inceput intr-un alt colt al orasului. Pe strada Ramul Tei, unde un echipaj de politie a inceput sa-l urmareasca. Au vrut sa-l traga pe dreapta, insa a refuzat.
A inceput apoi o urmarire nebuna. Mai intai pe Barbu Vacarescu, apoi pe Stefan cel Mare si pe Calea Floreasca. In total peste 3 kilometri.
Andrei Traian Andronie a dat bacalaureatul anul acesta si l-a luat din a doua incercare. Iar acum este studentul unei universitati din Haga. In prezent, tanarul e in arest. Si daca va fi gasit vinovat risca pana la 7 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.
 via

Niciun comentariu:

Textad

Emag