Alege un sponsor

vineri, 26 iunie 2009

Accident moto TIMIŞOARA: Accident cumplit de motocicletă după raliu prin faţa unei biserici ( VIDEO)

Un tânăr de 30 de ani a murit zdrobit de un zid de beton în care s-a izbit cu pieptul la peste 120 de kilometri pe oră.


Tânărul rula cu viteză foarte mare pe o motocicletă Suzuky pe drumul care leagă Timişoara de graniţa cu Ungaria, prin oraşul Sânnicolau Mare.

Şi-a zdrobit pieptul

Poliţiştii spun că, din cauza vitezei, motociclistul nu a mai putut să ţină drumul într-o curbă din faţa bisericii catolice din localitatea Şandra. Acesta a ieşit în afara şoselei şi s-a izbit de fundaţia din beton a unui panou publicitar. Din şoc motociclistul a fost aruncat într-un stâlp şi apoi în şanţ. „Ambulanţa a ajuns la faţa locului dar nu au mai avut ce să îi facă pentru că pieptul lui era pur şi simplu zdrobit, era bucăţi făcut”, a spus un martor ocular.

A lăsat în urmă doi orfani

Tânărul care şi-a pierdut viata în acest accident a lăsat în urmă doi copii, dintre care unul în vârstă de numai trei ani. Tatăl lui a murit acum patru ani tot în urma unui accident rutier.

În 26 aprilie, alţi doi motociclişti bănăţeni au produs cel mai grav accident de motocicletă din ultimii ani. Aceştia au făcut un concurs de curaj pe o porţiune finalizată din şoseaua de centură a Timişoarei. Fiecare circula cu 150 de kilometri pe oră când s-au lovit frontal. Motocicletele s-au făcut praf, iar tinerii au fost mutilaţi, încât nu au mai fost recunoscuţi nici de prieteni. Unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa în accident era tatăl unui copil de trei ani, iar soţia sa era însărcinată în luna a noua.



Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag