Alege un sponsor

marți, 16 iunie 2009

Ramnicu - Valcea:Cursa la limita imposibilului pe A1!


Printre masinile care circulau normal pe autostrada Bucuresti - Pitesti au facut un slalom periculos si patru echipaje de politie. Agentii incercau sa opreasca astfel trei barbati care jefuisera un om in Ramnicu Valcea.

I-au luat acestuia 10.000 de lei, dar in prealabil l-au urmarit pas cu pas. Cand au vazut ca si-a lasat banii in masina si a iesit la cumparaturi s-au miscat contra cronometru.

In cateva secunde, i-au deschis portiera au luat teancul de bani din tropedou si au fugit. Pagubitul a apucat sa le vada numarul si a sunat disperat la politie.

Cursa a inceput pe un drum care duce direct in autostrada. Politistul, care le-a facut celor trei semn sa opreasca, a pornit dupa ei. In acelasi timp, a chemat si ajutoare. Cateva minute mai tarziu alte trei echipaje veneau tare din urma printre masinile care circulau normal. Dupa zeci de avertizari, cand a vazut ca soseaua era mai libera, un agent i-a depasit pe fugari si i-a blocat. Cei trei au fost incatusati si zeci de criminalisti au impanzit zona.

Banii furati erau in torpedoul suspectilor care au fost dusi direct la audieri. Nu se stie inca daca barbatul pradat era tinta lor sau si-au ales victima la intamplare, dintre clientii bancii.

Barbatii care si-au incercat norocul in Valcea sunt din Bucuresti. Soferul este recidivist si a fost inchis pentru trafic de droguri.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag