Alege un sponsor

marți, 16 iunie 2009

Accident Sangeorz Bai,Bistrita Nasaud:Beat la volan si vitezoman, si-a ucis prietena de numai 17 ani!


Un impact nimicitor a curmat vineri noapte viata unei tinere de 17 ani! Statea pe locul din dreapta, in masina condusa de iubitul ei, cand, din cauza soselei umede si a vitezei, acesta a pierdut automobilul de sub control.
Accidentul a avut loc la iesirea din Sangeorz Bai, in judetul Bistrita Nasaud. Tanarul de 21 de ani gonea catre o discoteca, unde voia sa se distreze impreuna cu iubita.

Cheful il incepuse inca de acasa, cu cateva paharute. O dovedeste alcoolemia de 0,27 pe care i-au gasit-o in sange medicii. Nici carosabilul umed si nici viteza excesiva n-au fost de partea lor.

Masina s-a lovit de un parapet de pe marginea drumului, de unde a ricosat pe contrasens, in calea unui microbuz. Soferul acestuia n-a mai avut timp sa franeze.

Cei doi tineri au fost grav raniti si transportati de urgenta la spital. Fata de 17 ani s-a stins la cateva minute dupa ce a ajuns la urgente.

Baiatul, desi e plin de rani, va supravietui, spun medicii. Dupa externare, politistii il vor cerceta penal pentru ucidere din culpa.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag