Alege un sponsor

joi, 23 iulie 2009

Accident Iasi TIR: Zdrobit de TIR in timp ce trecea strada pe rosu!

oi, un barbat din Iasi a fost zdrobit de un TIR pe o trecere pe care nu avea ce sa caute pe culoarea rosie.

Camera de supraveghere din intersectie a surprins imprudenta fatala a pietonului. Omul a pus piciorul pe trecere exact in fata TIR-ului care tocmai pleca de pe loc.

Din unghiul in care se afla, soferului i-a fost imposibil sa vada pietonul si a trecut cu TIR-ul peste el. A oprit abia la semnele trecatorilor pentru ca nu a inteles ce s-a intamplat.

Politistii l-au testat pe sofer: nu era baut. Mai mult, spun si ei ca vina este numai a barbatului care a traversat imprudent. Agentii de circulatie fac apel catre pietoni sa fie extrem de atenti. In majoritatea cazurilor, ei sunt vinovati.

500 de accidente din cauza traversarii neregulamentare au avut loc in primele 4 luni ale anului. 123 de oameni, dintre care 19 din Bucuresti, au murit in ele. 400 au fost raniti grav.

Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Din ce se vede pe inregistrare (sunt din Iasi si cunosc f bine trecerea respectiva) pietonul a incercat sa traverseze la 3-4 metri de trecerea de pietoni, camionul nu era oprit chiar in fata marcajului de la trecerea de pietoni, ci cu 3-4 metri mai in spate.

Textad

Emag