Alege un sponsor

miercuri, 15 iulie 2009

Harta mortii. Locurile unde s-au produs cele mai multe accidente in 2009

Avem in tara trei drumuri ale mortii, cu opt puncte unde sunt inregistrate constant accidente. Din pacate, multi soferi gonesc mereu cu ochii aproape inchisi fara sa se gandeasca la viata lor sau a celor din jur.

Politistii au numarat in primele sase luni ale anului peste 1.000 de morti si aproape 4.000 de raniti pe soselele Romaniei.

Cele mai multe accidente s-au produs pe DN 2, care trece prin Ilfov, Buzau, Vrancea si Bacau, judete care au numarat cele mai multe victime - 52 doar anul acesta.

Numai in preajma municipiului Buzau, de exemplu, au avut loc, in 2009, 36 de accidente, in care 10 oameni au murit si peste 60 au fost raniti. Kilometrul 110, aflat pe varianta orasului, poate fi numit kilometrul mortii.

Din pricina vitezei, o tanara care luase permisul de 4 luni s-a rasturnat cu masina in aceasta curba. Prietena ei, aflata pe locul din dreapta, a murit, iar alti trei pasageri au fost raniti.

In Ilfov, cele mai multe probleme sunt in localitatea Afumati.

In zona kilometrului 12 de pe DN2, trei oameni au murit de la inceputul anului in noua accidente produse din cauza traversarii neregulamentare. Acum, politistii stau permanent in zona si ii amendeaza pe toti cei care fac slalom printre masini.

Un alt loc este pe DN 1C intre km 2 si km 3. Este chiar o intersectie din centrul Clujului, unde s-au produs anul acesta 14 accidente in urma carora 16 oameni au fost raniti. Cauzele principale: neacordarea de prioritate si viteza.

Tot pe DN1C, in urma cu o luna, o tanara insarcinata in luna a opta a murit dupa ce masina in care se afla a intrat pe contrasens, s-a izbit de un TIR si s-a rasturnat pe marginea drumului.

Si pe DN6, anul acesta au fost cu 16% mai multe accidente decat anul trecut.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag