Alege un sponsor

duminică, 5 iulie 2009

Accident Zarnesti :Accident rutier, batai si focuri de arma in orasul Zarnesti!

Sambata seara, un bolid a spulberat doi barbati si un copil de 12 ani, aflati pe marginea drumului, fara ca soferul sa fi incercat sa evite accidentul, spun martorii.

Omul s-a dat jos si a fugit apoi cat a putut de repede, lasandu-si in urma cei trei insotitori. Pe unul dintre ei, rudele furioase ale ranitilor l-au batut pana la sange. Si-au mai venit in fire de-abia cand un politist si-a croit drum pana la ei si, cu arma in mana, i-a scos din multimea furioasa.

Politistul a fost nevoit sa traga doua focuri de arma in aer ca sa-i calmeze pe oameni.

Cei doi barbati si baietelul loviti au fost dusi imediat la spital. Mai tarziu, tot acolo, a ajuns si unul dintre tinerii care erau in masina.

Soferul fugar a fost prins duminica dimineata. Inca de sambata seara politistii facusera filtre in tot judetul ca sa-i dea de urma. Vor afla acum de la el daca a intrat sau nu cu intentie in grupul de pe marginea drumului.

Accidentul are insa si alte aspecte neclare: victimele si cei din masina se cunosteau, se pare, si ar avea, spun localnicii, legaturi cu lumea interlopa. Totusi, pana acum, nu au existat conflicte intre ei. Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala grava si fuga de la locul accidentului. Daca se va dovedi ca a intrat a provocat intentionat accidentul, el poate fi acuzat de tentativa de omor.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag