Alege un sponsor

sâmbătă, 26 aprilie 2008

Accidente în lanţ pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Patru dintr-o lovitură şi parcă pe alese! Un şofer băut bine a intrat cu viteză în patru maşini parcate pe o stradă din cartierul Bucureştii Noi din Capitală.

Bărbatul a scăpat cu câteva zgârieturi, însă pagubele în urma accidentului se ridică la câteva mii de euro. Unul dintre autoturismele avariate nici măcar nu avea asigurare.

Şoferul a intrat cu viteză pe stradă şi a lovit patru maşini parcate pe partea stânga. În urma impactului puternic, a împins câţiva metri ultima maşină în care a intrat şi a intrat cu roţile între roţile ei.

Şoferul maşinii şi cel care îl însoţea abia se mai ţineau pe picioare. Poliţiştii i-au dus la maşină şi i-au făcut bărbatului care se afla la volan testul de alcoolemie. Etilotestul a indicat 1,27 la mie. Pentru isprava sa, şoferul vinovat de producerea accidentului va rămâne fără permis şi riscă să se aleagă cu dosar penal.

Iar pe autostrada Bucureşti-Piteşti, 17 maşini au fost avariate după trei accidente în lanţ petrecute la doar câteva sute de metri depărtare unul de altul.

Tamponarile s-au produs în trei locuri diferite, însă toate au avut aceeaşi cauză: unii şoferi au oprit pentru că au văzut celelalte accidente în faţa lor, iar alţii au intrat în ei pentru că au avut viteză prea mare. Cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor avea de plătit şi amenzile date de poliţişti şi reparaţiile celorlalte maşini avariate de ei.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag