Alege un sponsor

luni, 21 aprilie 2008

Accident în localitatea sibiană Săcel: Doi morţi şi şapte răniţi pe DN1


Duminică noapte două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau a izbit un TIR din spate.

Oamenii veneau din Italia şi doreau să petreacă Paştele acasă, cu familia. Drumul Naţional 1 şi-a luat însă încă o dată tributul de vieţi. Echipa de descarcerare s-a chinuit zeci de minute ca să-i scoată pe trei dintre răniţi dintre fiare.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea sibiană Săcel. Microbuzul circula în spatele unui TIR şi urca o pantă destul de abruptă. Din senin, pasagerii microbuzului s-au trezit sub TIR şi nimeni nu poate spune ce s-a întâmplat.

Trei ambulanţe, un echipaj SMURD şi o maşină de la descarcerare au sosit imediat la locul accidentului. Din păcate, toţi supravieţuitorii îşi vor petrece sărbătorile de Paşte pe patul de spital. Cât despre cele două persoane care au murit, familiile lor îşi vor aminti mereu ziua de Florii ca pe o zi neagră.

Astăzi, poliţiştii urmează să stabilească dacă între răniţi există grade de rudenie, sau dacă doar drumul spre ţară i-a adus împreună. În plus, oamenii legii vor să verifice dacă nu cumva şoferul microbuzului conducea de prea mult timp şi oboseala să fi provocat carnagiul de pe şosea. Deocamdată, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar permisul i-a fost suspendat.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag