Alege un sponsor

marți, 29 aprilie 2008

Noapte agitată pe şoselele din toată ţara!

Un bărbat din Timiş este în stare gravă în spital după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp. În Mureş, un şofer s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul şi a lovit o maşină în care erau o gravidă şi soţul ei. Şi în Bucureşti, la interval de câteva minute, două accidente s-au petrecut chiar în acelaşi loc.

Viaţa unui timişorean atârnă de un fir de aţă, după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp din localitatea Iercu Mic şi s-a rupt în două. Nimeni nu a apucat să vadă ce s-a întâmplat. Şoferul a fost internat de urgenţă la spitalul din Timişoara. Poliţiştii au găsit în maşină, lângă scaunul lui, o sticlă de băutură.

Cu câteva ore înainte, o maşină fără numere de înmatriculare intrase într-o casă din Timişoara, spulberând un perete. Proprietara casei a fost anunţată de o rudă că o maşină i-a distrus locuinţa. Ţeava de alimentare cu gaz a locuinţei a fost ruptă în bucăţi în urma impactului. O echipă de intervenţie a închis alimentarea pentru a preveni o explozie.

Şoferul şi pasagerul au fugit de la locul accidentului. Martorii susţin că niciunul dintre cei doi nu ar fi avut mai mult de 16-17 ani. La câteva ore de la producerea accidentului, proprietarul maşinii s-a prezentat la poliţie pentru a declara că maşina a fost radiată.

Accident azi-noapte şi în Mureş, din fericire fără victime. La 10 kilometri de Târgu Mureş, în comuna Ernei, şoferul unui jeep a intrat într-o maşină care venea pe sensul opus. Bărbatul aflat în autoturism şi soţia lui gravidă au scăpat cu viaţă. Iniţial, şoferul maşinii de teren nu şi-a recunoscut fapta, însă etilotestul arăta că avea o alcoolemie de 0,76. După 10 minute, şoferul şi-a adus aminte că a consumat băuturi alcoolice şi a făcut accident. Femeia gravidă din maşina lovită a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

Nici în Capitală n-a fost linişte pe stradă. Pe Bulevardul Ion Mihalache, şoferul unui BMW a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a tamponat trei maşini. După producerea accidentului, sub privirile poliţiştilor de la rutieră, în acelaşi loc, alt accident! Şoferul unui taxi a ajuns cu maşina direct în refugiul staţiei de tramvai în timp ce se uita la maşinile avariate în primul accident.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag