Alege un sponsor

joi, 26 iunie 2008

Accident cu 2 Lamborghini pe calea Dorobanţi din Capitală!


Un Lamborghini a intrat cu nepăsare pe contrasens şi a izbit violent o maşină care circula regulamentar, rănind astfel două fete.

Martorii spun că bolidul avea viteză foarte mare şi că făcea concurs cu un alt Lamborghini. Şoferul vinovat are 23 de ani.

În automobilul lovit se aflau două femei care au ajuns la spital şi sunt sub supraveghere.

Acest accident controversat readuce în atenţie cursele ilegale de maşini care se desfăşoară aproape în fiecare noapte pe calea Dorobanţi, spun oamenii din zonă. Oficial însă nu a fost o întrecere între cei doi bolizi Lamborghini. Şoferul uneia dintre maşinile de lux spune că el se afla în zonă întâmplător şi s-a oprit pentru că a văzut ce s-a întâmplat şi a vrut să dea o mână de ajutor.

Pe de altă parte însă martorii susţin că bărbatul minte. Se pare că cei doi şoferi care nu se cunoşteau s-au întâlnit la semafor şi s-au înteles din priviri să vadă care este mai tare.
Sursa

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cum poti s faci intrecere cu 80 la ora? sa fim seriosi

Anonim spunea...

Ce 80 la ora? Acul pe cadranul lamborghini am auzit ca s-a blocat la 200 si ceva la ora.So.. inconstienta.. altceva nu vad...

Anonim spunea...

intradevar au grasit da si el trebuia sa fie atent...intruna dintre masini era un model..aqm are mutilat un oki aja poti spune...ia km strikt cariere...bn ea nu sia inkeiat meseria..pozeaza ku okelari...da totusi....credetima k stiu c vb k o cun..

Textad

Emag