Alege un sponsor

vineri, 6 iunie 2008

MIG lovit de un OZN! S-a întâmplat în România


Pare science fiction, dar nu este exclus să fie adevărat. Un avion militar MIG 21 a fost lovit de un Obiect Zburător Neidentificat.

Deşi au trecut nouă luni de la acest incident, anchetatorii nu au reuşit să explice din ce cauze a fost avariată aeronava care executa un zbor la mare altitudine. Un obiect a spart cupola aparatului.

Aeronava MIG 21 executa manverele de zbor de rutină, când un obiect neidentificat a lovit carlinga. Pilotul nu a avut timp să vadă ce anume a intrat în el. Impactul s-a produs în 67 de milisecunde. Camera video a înregistrat scena în care două obiecte au trecut razant prin faţa avionului supersonic. Sunt ca două pete negre, care apar şi dispar în mai puţin de o secundă. Toate aceste lucruri s-au petrecut la 6000 de metri altitudine.

Anchetatorii au exclus toate variantele posibile. Nu a fost pasăre, pentru că la această altitudine nu ar fi avut cum să ajungă. Nu a fost o rachetă, pentru că în zonă nu s-au executat trageri. Nu a fost un meteorit, pentru că avariile ar fi arătat altfel.

Experţii spun că există antecedente. Este vorba despre accidentul aviatic de la Beliu, din judeţul Arad. În decembrie 2006, un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit în curtea unui depozit. Potrivit martorilor, pilotul a evitat casele.

În mai 1999, tot în judeţul Arad, un avion MIG 23 s-a prăbuşit tot din motive necunoscute. În ambele cazuri, anchetele s-au împotmolit. După ce au eliminat toate cauzele tehnice, meteo sau eventualele greşeli umane, militarii cred că piloţii s-au întâlnit cu OZN-uri.

Militarii români spun că nu este primul eveniment de acest gen şi că au fost şi altele, mult mai grave.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag