Alege un sponsor

duminică, 26 iulie 2009

Accident BMW Mercedes pe Autostrada Soarelui! Viteza a mai omorat un om!

Un weekend frumos la mare s-a terminat teribil pentru trei persoane. Se intorceau la Bucuresti pe Autostrada Soarelui cand un sofer grabit a executat o depasire periculoasa.



Aceasta tragedie s-a produs, spun martorii din cauza unui sofer inconstient. Este vorba despre un cetatean chinez care se afla la volanul unui BMW.

Acesta a vrut sa depaseasca coloana, insa a facut-o pe banda de urgenta. In momentul in care a vrut sa revina pe banda 2 de mers a acrosat un alt autoturism, care circula regulamentar.

Soferul Mercedes-ului a pierdut controlul volanului si a zburat de pe sosea. Din nefericire, acesta a murit pe loc, iar alte doua persoane care se aflau in masina au fost grav ranite si duse de urgenta la spital.

Traficul a fost ingreunat, insa mai multe echipaje de politie au incercat fluidizarea traficului.

Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am fost de fata! Chinezul ne-a depasit pornind pe banda de urgenta. Sotia mea s-a speriat iar eu am strigat "franeaza". Ei (mai erau inca doi ocupanti ai BMW-ului - tot chinezi) ne-au taiat fata, pornind din dreapta de pe banda de urgenta, la o distanta de 15-20 de cm de botul Hondei noastre. Au trecut transversal, cu aproape 130 km la ora ((noi aveam approx 110 pentru ca eram in spatele unui microbuz de transport albastru si nu puteam face nicio alta manevra)Banda 2 era ocupata de o coloana de masini care circulau foerte aproape una de cealalta. Sotia a franat la trecerea lor si ei au trecut razant prin fata noastra taind benzile catre banda 2. Roata lui fata stanga a acrosat roata dreapta spate a Mercedesului distrus. A urmat coliziunea (incredibil!) al carei rezultat il stiti. Mercedesul (n-am avut timp sa-mi dau seama ca e Mercedes a virat brusc, a traversat benzile de la stanga la dreapta si s-a rostogolit in laterala autostrazii, in afara carosabilului. Senzatia a fost ca in filmele americane vechi cu urmariri de masini prost realizate. Roata fata a Mertz-ului a ramas in urma la approx. 20 de metri de masina, inca invaluita intr-un nor de praf. Nu le-am dat nici-o sansa. Am pus instantaneau mana pe telefon sa sun la 112. Nimic. In fata era o Pe dreapta a mai oprit si un SUV (gen Wrangler). Am incetinit si noi in dreptul BMW-ului criminalilor chinezi care oprise pe banda de urgenta. BMW-ul chinezilor, din cate am vazut in starea de soc in care eram, nu avea decat aripa fata dreapta distrusa. Am vrut sa ma dau jos si sa-i linsez (sorry asta a fost reactia). Sotia mea blestema si urla la ei. Dupa parcare, chiar la iesire, si sub pasarelela nu-stiu-care de la km 66(?) era o masina de politie care vorbea la telefon. "Circulati" a fost prima lui reactie. I-am povestit ce am vazut cu speranta ca va lua mnasura de a anunta 112. Ne-a multumit. Am plecat, dar in spatele nostru (eu nu am vazut - mi-a spus sotia) a oprit o alta masina, probabil cu acelasi scop. In 10 minute am vazut un echipaj de Salvare cu sirenele pornite, in mare viteza, pe sensul celalalt (spre Constanta). Parerea mea? Mai tineti minte faza cu chinezii taiati in valize? BMW-ul era mult prea intreg!!!!! Gata!
Dumnezeu sa-l ierte!
Petre

Textad

Emag