Alege un sponsor

joi, 3 decembrie 2009

Primul accident pe Autostrada Transilvania

Primul accident rutier din istoria Autostrăzii Transilvania, la nici 24 de ore de la inaugurare, s-a produs, ieri, în jurul dimineţii.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, incidentul a fost provocat de un animal, fiind unul uşor. “O oaie s-a desprins de o turmă şi a coborât pe autostradă, unde a fost lovită de un autoturism. în urma accidentului, maşina s-a ales cu avarii uşoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.



Reprezentantul IPJ susţine că vinovat de producerea accidentului a fost găsit ciobanul care nu şi-a supravegheat turma. “Acesta a fost sancţionat contravenţional. Accidentul a fost unul minor”, a mai spus Gina Pop. Incidentul rutier s-a produs pe o porţiune a autostrăzii, înconjurată din ambele părţi de dealuri, fără gard de protecţie, amenajarea acestuia fiind în curs.



Menţionăm că marţi reporterii ZIUA de CLUJ, care testau porţiunea nr. 2B, Gilău – Turda, din cadrul Autostrăzii Transilvania, au surprins mai mulţi câini comunitari care se deplasau pe marginea magistralei. în altă ordine de idei, traficul pe A3 a fost monitorizat ieri de 10 lucrători ai Serviciului de Poliţie Rutieră Cluj, după ce în cursul zilei de marţi au fost dislocaţi pe acest traseu doar patru poliţişti. Ei au avut misiunea de patrulare şi de limitare a vitezei pe acest tronson.



Miercuri, traficul a fost monitorizat şi cu ajutorul a două aparate radar, care vor fi menţinute şi astăzi. Inaugurarea oficială a celor 42 km din cadrul Autostrăzii Transilvania a avut loc în cursul zilei de marţi, în prezenţa a câtorva sute de persoane, oficialităţi şi simpli spectatori.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag