Alege un sponsor

joi, 24 ianuarie 2008

3 maşini şi un echipaj de poliţie, implicate în două accidente pe DN 1Doi oameni au fost grav răniţi şi patru autoturisme, printre care şi un echipaj al poliţiei din Sinaia, au fost făcute praf în două accidente petrecute în această dimineaţă pe Drumul Naţional 1.

Primul accident a avut loc la ieşirea din Ciolpani. Şoferul unui Renault nu a mai putut controla autoturismul care a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă maşină.

Şoferul autoturismului Renault venea spre Bucureşti, iar la intrarea într-o curbă a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară. Impactul a fost extrem de violent.

Şoferul maşinii mici a fost eliberat de echipajul de la descarcerare. Şi el, Şi fata care se afla în dreapta lui s-au ales cu răni grave. Din cauza anchetei, circulaţia în zona Ciolpani s-a desfăşurat greu aproape două ore.

Acelaşi DN1, alt accident. De această dată la Sinaia, unde conducătorul unei Dacii nu a acordat prioritate unui echipaj de poliţie care circula regulamentar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

parerea mea este ca politia crede ca poate sa faca orce daca are o masina de politie sub fundul ei

Textad

Emag