Alege un sponsor

vineri, 18 ianuarie 2008

Accident Brasov, DE60, Alba, în localitatea Mirăslău

În Braşov, Drumul European 60 a fost blocat aseară mai bine de două ore, după ce o dubă a derapat într-o curbă şi a intrat într-un tir.

Coliziunea a fost atât de puternică încât duba încărcată până la refuz s-a răsucit de mai multe ori pe şosea. Şoferul şi pasagerul din drepta au scăpat ca printr-o minune. Norocul a fost că martorii le-au sărit imediat în ajutor.

Accidentul s-a petrecut într-o zonă cu curbe extrem de periculoase. Pe asfalt se formase un strat subţire de polei. Tocmai de aceea nimeni nu îşi poate explica de ce a riscat aşa de mult şoferul dubei.

În judeţul Alba, în localitatea Mirăslău, un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-o dubiţă. Bărbatul se întorcea acasă cu maşina şi a pierdut controlul volanului într-o curbă. Soferul Daciei a fost dus imediat la spital, dar medicii nu au mai reuşit să facă nimic pentru el.

Din cauza accidentului, circulaţia pe Drumul Naţional 1 a fost blocată aproape o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe şase kilometri în ambele sensuri.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag