Alege un sponsor

luni, 21 ianuarie 2008

Accident grav pe un bulevard din Capitală!

Un bărbat care a traversat strada pe unde nu trebuie a fost lovit de o maşină, dus o sută de metri pe capotă şi aruncat apoi zece metri. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, şoferul a frânat.

Pietonul a fost spulberat în urma impactului cu asfaltul. La volan se afla un tânăr care i-a mărturisit avocatului său că s-a speriat atât de tare încât nu a putut să frâneze imediat după impact.

Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Un bărbat a încercat să treacă strada şi nu s-a mai asigurat. Deşi trecerea de pietoni era la doi paşi, a ales drumul mai scurt, care i-a fost fatal însă. A încercat să alerge, crezând că farurile unei maşini erau doar o lumină în depărtare.

Şoferul, în vârstă de 20 de ani, s-a lăsat pradă emoţiilor şi a uitat că următorul pas se numeşte frână. Tânărul şofer s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lipsa de experienţă a fost o problemă şi pentru un alt tânăr de 20 de ani, care a uitat să se asigure înainte de un viraj.

Băiatul a vrut să facă stânga la o intersecţie, însă nu a dat prioritate unei maşini care venea din sens opus. Impactul a fost violent, iar cele două persoane care se aflau în autoturismul lovit au ajuns la spital cu numeroase contuzii.

Tânărul va fi sancţionat în funcţie de numărul de zile de spitalizare sau gravitatea rănilor celor două victime.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag