Alege un sponsor

duminică, 13 ianuarie 2008

Accident Arges: Patru tineri din Argeş au ajuns de la discotecă direct în şanţ



Drumul spre casă nu le-a fost cu noroc. Trei fete şi un tânăr se întorceau de la discotecă. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului din cauza poleiului, iar maşina s-a oprit cu roţile în sus într-un şanţ.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au constatat că şoferul consumase alcool înainte să urce la volan. De spaimă, una dintre fete a fugit de la locul accidentului imediat ce a ieşit din maşină.

Tinerii nu au fost grav răniţi, însă una dintre fete riscă să rămână cu o cicatrice destul de vizibilă pe faţă.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Politia a ascuns adevarul despre raniti,fta care a fugit avea mana rupta,una dintre ele era taiata pe fata ,iar despre Constantin Viorica cea mai grav ranita nu s-a spus nimic ,cu toate ca zacea pe asfalt in stare de inconstienta plina de sange si vizibil cu piciorul rupt,aceasta a fost trimisa de spitalul judeten PITESTI de urgenta la spitalul Universitar in BUCURESTI .Acolo sa constatat ca are doua fracturi craniene, toate coastele rupte,plamani perforati ,omoplatul stang spart,si piciorul rupt.A stst in stare de inconstienta timp de 8 zile ,a suferit interventi chirurgicale multiple si la picior si in zona toracica.In urma acestui accident a ramas cu sechele pe viata adica:-fara miros
-fara gust
-pierderi de memorie in urma fracturilor de la cap.
Toate acestea au fost ascunse din motine inca necunoscute,poate soferul vinovat are un spate asigurat.Spataru Mariana

Textad

Emag