Alege un sponsor

vineri, 2 mai 2008

Accident pe bulevardul Lascăr Catargiu din Bucureşti

Băut bine, şi cu mari probleme în a-şi ţine echilibrul, individul a riscat şi a gonit cu o limuzină de câteva sute de mii de euro, pe bulevardul Lascăr Catargiu din Bucureşti.

La un moment dat, a avut o ezitare şi într-o secundă a intrat cu maşina sa de lux într-un autoturism care mergea pe banda din mijloc. Acesta a fost proiectat în alte trei maşini parcate în faţa Secţiei 1 Poliţie. Şoferul vinovat nu a coborât să vadă ce a făcut. S-a dezmeticit şi a încercat să fugă, deşi maşina sa, care valorează cam 200.000 de euro, era distrusă parţial.

Poliţiştii l-au oprit pe o straduţă din apropiere. Bărbatul a coborât din limuzina şifonată şi a încercat să se facă nevăzut. Avea însă mari probleme de echilibru. Aşa că oamenii legii l-au ajuns iute din urmă.

Din păcate, fugarul nu părea pus pe vorbă şi nici nu s-a arătat interesat să colaboreze. Până la urmă l-au luat pe sus. Dus la Institutul de Medicină Legală, bărbatul a refuzat să i se ia sânge şi s-a ales cu dosar penal.

După ce l-au legitimat, poliţiştii au aflat că şoferul se numeşte Dan Nicorescu şi că este un prosper om de afaceri. Pentru că s-a urcat băut la volan bărbatul riscă şapte ani de închisoare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag