Alege un sponsor

vineri, 2 mai 2008

Accidentele s-au ţinut lanţ de 1 Mai, pe drumurile din ţară!


La intrarea în Iaşi, un tânăr a fost grav rănit, după ce a intrat cu scuterul într-un parapet de beton.

Cauza accidentului se pare că ar fi viteza excesivă, dublată de oboseală şi de lipsa iluminatului public în acea zonă.

În Tulcea, pe DN 22 A, o ceartă între pasagerii dintr-o maşină a dus la un groaznic accident. O femeie a murit, copiii ei de patru şi 12 ani se zbat între viaţă şi moarte, iar tatăl lor e în stare de şoc, după o discuţie aprinsă pe tema unui geam deschis. Şoferul n-a mai fost atent, iar autoturismul a ajuns într-un copac.

Tot în Tulcea, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite grav, după ce un bărbat s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o maşină care îi venea din faţă.Drumul care leagă Tulcea de Constanţa a fost blocat mai bine de o oră, iar pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri.

Accident grav ieri după-amiază şi în Mureş, unde doi motociclişti au fost duşi cu elicopterul SMURD la spital, după ce s-au tamponat.Vinovată ar fi tânăra de pe motoscuter, care a intrat într-un viraj fără să se asigure. Motociclistul, care e şi el de vină pentru că nu a păstrat distanţa legală, nu a mai avut cum să o evite. Norocul lui e că purta cască, altfel n-ar fi scăpat cu viaţă.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag