Alege un sponsor

sâmbătă, 3 mai 2008

Accident grav pe DN 7. Un tânăr a murit, alţi doi sunt răniţi


Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri noapte, în timp ce se întorcea spre Capitală. Venea împreună cu doi prieteni, se pare de la o discotecă din localitatea Bâldana.

Pe DN 7, maşina tinerilor, transformată în bolid, s-a oprit într-un camion. Şoferul, începător într-ale volanului, se află acum în stare gravă la spitalul Floreasca, împreună cu pasagerul aflat pe bancheta din spate.

Rudele şi prietenii celor trei tineri au sosit într-un suflet la locul accidentului. Nimeni nu ştia ce s-a întâmplat sau care dintre băieţi a murit. Nici măcar şoferul camionului nu ştie ce s-a întâmplat. Îşi aminteşte doar că a vrut să dea cu spatele, ca sa iasă de pe şosea. Camionul ajunsese de-a curmezişul drumului în momentul în care bolidul l-a izbit violent.

Tragedia de vineri seară atârnă greu şi pe umerii şoferului de camion. Poliţiştii încearcă să afle şi ce viteză avea tânărul şofer. Dacă va trăi şi se va dovedi că a condus băut şi cu o viteză peste limita admisă, el poate sta în închisoare până la şapte ani.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag