Alege un sponsor

sâmbătă, 24 mai 2008

Accidente pe bandă rulantă în Bucureşti


Un taximetrist bucureştean căruia o şoferiţă i-a tamponat maşina a făcut azi-noapte un scandal de proporţii. Omul fusese uşor rănit în accident, dar era mai interesat de alcoolemia celei care l-a lovit, decât de starea lui.

I-au ţinut isonul şi colegii săi care au păzit ambulanţa SMURD pentru ca nu cumva aceasta să plece cu şoferiţa netestată cu alcoolscopul. Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost duşi la spital cu răni uşoare. Poliţiştii au testat-o pe conducătoarea auto şi alcoolemia a fost zero. Oamenii legii fac acum cercetări.

La doar câteva minute, un scuterist a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit de o maşină în cartierul Giuleşti. Şoferul maşinii, bulversat de eveniment, a realizat cu greu ce s-a întâmplat.

La nici o oră, un alt accident, pe Bulevardul Aviatorilor. O tânără a derapat, a pierdut controlul volanului şi a lovit, unul după altul, mai mulţi stâlpi de pe marginea trotuarului. A scăpat doar cu câteva răni uşoare dar cu o sperietură de moarte.

Şi în zona Titan, la intersecţia Bulevardului Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu, un jeep şi o dubă s-au ciocnit violent din cauză că unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag