Alege un sponsor

miercuri, 5 noiembrie 2008

Accident Bailesti Dolj: Anda Adam, calul si accidentul


Intr-o tara unde caii umbla liberi pe bulevardele din marile orase, nu e de mirare ca pe drumurile spre oraselul Bailesti, masina Andei Adam a fost lovita de un animal naravas.
Anda a scapat ca prin urechile acului. Daca ar fi facut vreo miscare gresita, s-ar fi trezit cu calul prin parbriz, direct in masina. Ce s-a intamplat insa?

Sambata seara, linistita, impreuna cu dansatorii din trupa, cantareata mergea spre Bailesti, un orasel din Dolj, unde era asteptata la un bal al bobocilor.

Pe strada a aparut insa... un cal.

"Masina care era inaintea mea l-a lovit in plin pe calul naravas. Am incercat sa evit coliziunea cu respectiva masina, dar, cand am intrat in depasire, calul a fost proiectat spre noi. Din fericire, a lovit doar oglinda din dreapta, cu copita. Ne-am speriat foarte tare", e povestea Andei.

Cantareata, saritoare, a vrut sa sune la 112, sa ajute bietul animal, dar acesta s-a facut nevazut. Anda a mers mai departe, a cantat sambata seara, dar a ramas cu o sperietura zdravana, pentru ca nu e primul accident in care e implicata. Anul trecut, ea s-a ranit serios, dupa ce masina in care era a intrat intr-un parapet, la Petrosani.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag