Alege un sponsor

luni, 24 noiembrie 2008

Accident Mioveni, Arges: Tanara in coma de gradul 6 dupa un grav accident de circulatie in Arges!


O fata de 19 ani este in coma de gradul 6 in urma unui accident petrecut, sambata noapte la Mioveni, in Arges. Doua masini s-au izbit violent pe un bulevard din centrul orasului si au ricosat in alte patru, parcate in apropiere.
In afara tinerei care a fost adusa la Bucuresti cu un elicopter SMURD, alti cinci tineri au fost raniti.
In continuare pune probleme traumatismul toracic, pentru ca inca sangereaza pe tubul de dren si s-ar putea sa se intervina cat de curand pentru oprirea sangerarii la nivelul plamanului.
Florentina Letinceanu, medic UPU Spitalul Bagdasar

Dupa ce a fost operata la plamani si abdomen de medicii din Pitesti, tanara a fost transportata de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni din capitala.

In plus, fata are si un traumatism cranian grav. Calatorea cu alti trei tineri, printre care si logodnicul ei, care se afla la volan.

Cei care au intrat in depasire fara sa se asigure sunt extrem de speriati iar soferul autoturismului vinovat de producerea accidentului a declarat ca nu a consumat bauturi alcoolice. Politistii spun, insa, ca in urma testului cu aparatul etilotest a reiesit un rezultat de 0,34 mg la litru in aerul expirat.

Politistii au deschis o ancheta.

Neatentia ucide. Teribilismul ucide. Indiferenta ucide!
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag