Alege un sponsor

miercuri, 5 noiembrie 2008

Accident Gaesti Dambovita: Fara scapare in fata mortii! Rezultatul: un bebelus mort si cinci raniti

Un bebelus de patru luni a murit luni seara si alti cinci oameni au fost grav raniti, intr-un un accident cumplit, produs in Dambovita.

Totul s-a intamplat din cauza unei carute nesemnalizate. Cel care o conducea, baut pe deasupra, a decis sa o intoarca la intamplare, in bezna. Un autoturism si o camioneta s-au izbit, dupa ce soferii au incercat sa-l evite pe carutas. Un bebelus de patru luni a murit, iar alte cinci persoane s-au ales cu rani.

Chinul soferului din autoturismul facut praf a durat mai bine de o ora. Era prins in masina si pompierii s-au luptat sa il elibereze. Pe baiatul lui, de numai patru luni, l-au scos in stare critica. A murit in bratele medicilor, la spital.

In masina mai erau mama copilului, in varsta de 16 ani, si o prietena de familie cu doi copii, de patru si sase ani.

Veneau dinspre Bucuresti si mergeau spre casa, in Gaesti. In apropiere de oras, soferul a vazut pe sensul opus o caruta care voia sa intoarca si a tras putin stanga de volan. I-a aparut in fata o camioneta, al carei sofer abia evitase impactul cu atelajul. Masinile s-au izbit frontal. Cele doua femei si copiii au ajuns la spital, cu maini, picioare si coaste fracturate. Rudele mai aveau putin si il linsau pe soferul camionetei, care a scapat teafar.

Tatal copilului mort a ajuns si el la spital, la Bucuresti, in stare grava. Carutasul este acum cercetat penal. Era baut cand a incercat sa faca stanga fara sa se asigure, spun politistii. Este cercetat pentru ucidere din culpa si ar putea primi pana la sapte ani de inchisoare. Soferul camionetei risca si el sa fie acuzat, pentru ca a intrat cu masina pe contrasens.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag