Alege un sponsor

miercuri, 19 noiembrie 2008

Motociclistii, carne de tun pe soselele Romaniei


262 de oameni au fost ucisi si alti 1600 raniti. S-a intamplat in Romania, si nu e vorba despre victimele unui atac terorist, ci despre cele rezultate din accidentele rutiere in care au fost implicati motociclisti.
Fie au alergat prea tare pe sosele, fie nu au fost zariti in timp util de soferi. Cert este ca au umplut si anul acesta spitalele sau, mai rau, cimitirele.

Mirela Eftimie are 31 de ani si numai doua puncte de sprijin in viata: calculatorul si scaunul cu rotile de care nu se dezlipeste de doi ani.Totul din cauza unui accident rutier petrecut in vara lui 2006, pe drumul spre mare.

Era pe motocicleta impreuna cu sotul ei. Au vrut sa depaseasca o masina, dar un sofer a intrat in depasire fara sa se asigure si i-a scos in afara partii carosabile pe cei doi.

Politistii spun ca numarul accidentelor in care sunt implicati motociclisti a crescut inspaimantator de la un an la altul. Cei implicati in accidente ajung la camerele de garda ale spitalelor.

Asa ca politistii de la Politia Capitalei, posturile Pro TV, Acasa, Pro Cinema, sport.ro si MTV, am pornit o campanie care aduce în fata telespectatorilor vedete de televiziune care vor atrage atentia asupra faptului ca oricine devine vulnerabil intr-un moment de neatentie.

Anul acesta, in Bucuresti au fost peste o mie de accidente de circulatie grave soldate cu 118 morti si 950 de raniti.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag